Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση στον Βασάλο για το γάμο της - «Έχω κουραστεί με την ιστορία αυτή! Έχω...»

Την ρώτησαν γιατί δεν τον κάλεσε και αντέδρασε

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε βραδινή έξοδό της, χθες 29/9. Ο δημοσιογράφος λοιπόν, την ρώτησε για το γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη (δείτε φωτογραφίες) αλλά και για την δήλωση που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος πως δεν τον κάλεσε.

«Έχω πάρα πολλά ερωτηματικά. Τι συμβαίνει άραγε; Δεν ξέρω αν θα πήγαινα, αν ήμουν καλεσμένος. Θα το σκεφτόμουν… Ήμασταν έτοιμοι να έρθουμε να σου κάνουμε έκπληξη, είχαμε ετοιμάσει και δώρο, έναν αποχυμωτή. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία κάθε ανθρώπου, πόσω μάλλον της Ευρυδίκης που περάσαμε και έξι χρόνια μαζί. Να ζήσετε, να ευτυχήσετε. Όλα τα καλά εύχομαι», είχε πει μεταξύ άλλων ο πρώην σύντροφός της - δείτε σε βίντεο την αντίδραση του.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το γάμο της και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Η ζωή είναι ακριβώς η ίδια δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ένα δαχτυλίδι. Είναι όλα ίδια. Ήρεμα ωραία, ευτυχισμένα. Η πρόταση έγινε πριν από ένα χρόνο στην Κρήτη οπότε, αυτό. Δεν το περίμενα. Ήξερα ότι οδηγείται κάπου σοβαρά αλλά εκείνη την στιγμή δεν το περίμενα», εξομολογήθηκε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έπειτα από ερώτηση αν έχει αλλάξει η ζωή της μετά το γάμο της, μιλώντας επίσης πρώτη φορά για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το βίντεο όπου ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για το γάμο και σχολίασε το γεγονός πως δεν ήταν καλεσμένος: «Έχω κουραστεί με την ιστορία. Έχω προχωρήσει στη ζωή μου και δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Χωρίς να σημαίνει ότι το διαγράφω. Έχω επιλέξει να ζω την προσωπική μου ζωή», είπε φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη.

Ο λόγος που δεν πήγε ούτε η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν ήταν μέσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού. Σε εκδήλωση την Πέμπτη 19/09, στις κάμερες της πρωινής εκπομπής Breakfast at Star σχολίασε επί του θέματος αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με την Ευρυδίκη, μιλήσαμε, της ευχήθηκα, τα έχουμε πει. Απ’ ότι είδα στο γάμο ήταν οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό, εμείς τα είπαμε και είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη».