Χρήστος Μάστορας: Ενοχλημένος με τους δημοσιογράφους που τον κυνηγούσαν - «Μπορείτε να..»

Ξέσπασε στις κάμερες και ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές

Τον Χρήστο Μάστορα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του από την Κύπρο όπου βρέθηκε για την συναυλία του με την Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα, πάνω στην σκηνή θέλησαν να στείλουν το μήνυμα τους στην Μαρινέλλα που νοσηλεύεται στο Υγεία με αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Όταν όμως τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση σχετικά με την υγεία της σπουδαίας τραγουδίστριας. Εκείνοι όμως δεν το σεβάστηκαν και τον κυνήγησαν.

Η αντίδραση του Χρήστου Μάστορα και το ξέσπασμα

«Δεν έχω να πω κάτι και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή την στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ την Μαρινέλα. Όχι παιδιά δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι. Ναι οκ καλά είμαι και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ρε παιδιά σας παρακαλώ δεν θέλω να τοποθετηθώ σε κάτι. Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει να πω κάτι άλλο. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μην συνεχίσει αυτή η κουβέντα; Σας παρακαλώ! Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάει αυτή την στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά βλέπετε τι γίνεται»

Η στιγμή που ο Μάστορας έμαθε για την υγεία της Μαρινέλλας

«Ο Χρήστος Μάστορας έμαθε την είδηση από το διαδίκτυο. Σοκαρίστηκε. Αμέσως επικοινώνησε με στενούς του συνεργάτες, αλλά και πρόσωπα που ήταν εκείνη την στιγμή στο Ηρώδειο για να μάθει τι είχε συμβεί. Είναι πραγματικά συγκλονισμένος και από την πρώτη στιγμή ευχήθηκε ολόψυχα την ταχεία ανάρρωση της Μαρινέλλας. Ο Χρήστος Μάστορας, παρά το γεγονός της απουσίας του από τη συναυλία για λόγους υγείας και παρά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέχεια, έχει αναπτύξει σχέση αμοιβαίας εκτίμησης με την κορυφαία καλλιτέχνιδα», ανέφερε φίλος του Χρήστου Μάστορα.

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής ήδη έχει κάνει δηλώσεις στις κάμερες και φαινόταν καταβεβλημένος και συγκλονισμένος - δείτε το βίντεο.