Σάκης Αρσενίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το γάμο του με την Λαμπρινή - «Στα δικά σας οι ελεύθεροι»

Βίντεο από τις ετοιμασίες του γάμου και οι δηλώσεις του πατέρα του

Το απόγευμα της Κυριακής 29/9 ο Σάκης Αρσενίου παντρεύτηκε την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Λαμπρινή σε ένα ρομαντικό σκηνικό στην Παναγία Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη. Παραγαμπράκι ήταν ο γιος τους, που βαφτίστηκε τον περασμένο Μάρτιο (δείτε φωτογραφίες από τον στολισμό και τους καλεσμένους).

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στο σπίτι του γαμπρού, όπου απαθανάτισε όλες τις στιγμές ανάμεσα στον τραγουδιστή και τους φίλους του, όπως και την συγκίνηση του πατέρα του.

«Είμαι συγκινημένος πολύ. Είναι το πρώτο μου παιδί που παντρεύω. Βρήκε μια πάρα πολύ καλή κοπέλα να κάνει οικογένεια. Εύχομαι ο Θεός να του δώσει όλα τα καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρσενίου.

Οι δηλώσεις του Σάκη Αρσενδίου στον γάμο του

Ο κουμπάρος έβαλε χρήματα στο παπούτσι του Σάκη Αρσενίου για να... μπορέσει να μπει, ενώ πολλά ήταν και τα χιουμοριστικά περιστατικά με τους φίλους του. «Έχω μπλέξει. Οι ελεύθεροι θα την πληρώσουν. Οπως θα πάνε αυτοί θα χάσω τον γάμο. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε στη χαρά μου», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Στην συνέχεια η κάμερα βρέθηκε και στην εκκλησία, όπου αμέσως μετά το γάμο, το νιόπαντρο ζευγάρι είπε «Σας ευχαριστούμε που είστε στη χαρά μας και στα δικά σας οι ελεύθεροι».

Το εντυπωσιακό νυφικό που φόρεσε η σύζυγός του

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι δυο τους δε μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους, καθώς τόσο οι ίδιοι όσο και οι δικοί τους άνθρωποι έκαναν διαρκείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής από τις προετοιμασίες της ξεχωριστής αυτής ημέρας (δείτε εικόνες και βίντεο εδώ).

Ο γαμπρός και η νύφη έλαμπαν, ντυμένοι και οι δύο στα λευκά. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρσενίου φόρεσε ένα λευκό κοστούμι με παπιγιόν και μαύρα παπούτσια, ενώ η σύζυγός του επέλεξε ένα όμορφο, στράπλες νυφικό και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τον πρώτο του χορό με το τραγούδι «Όταν έχω εσένα» του Δημήτρη Μητροπάνου.

Δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από τις ετοιμασίες, το γάμο και την δεξίωση.