Σάκης Αρσενίου & Λαμπρινή Πλεύρη: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο - Φωτογραφίες και βίντεο από την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους

Ο σέξι χορός της νύφης και το ζεϊμπέκικο του γαμπρού

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου αντάλλαξε, το βράδυ της Κυριακής 29/9, όρκους αιώνιας αγάπης με την Λαμπρινή Πλεύρη, με την οποία έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο από τον Ιανουάριο του 2023, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους, Κωνσταντίνος Εφραίμ. Αν και το ζευγάρι βάφτισε το μωρό του τον περασμένο Μάρτιο (δείτε εδώ φωτογραφίες), οι δυο τους επέλεξαν να μην κάνουν γαμοβάφτιση, αλλά να περιμένουν 6 μήνες, ώστε να μπορέσουν να οργανώσουν τον θρησκευτικό τους γάμο έτσι ακριβώς όπως τον ονειρευόντουσαν κι έτσι κι έγινε.

«Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου δεν το είχα καν στο μυαλό μου ότι θα ήταν η γυναίκα που θα παντρευτώ, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο όμορφο. Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο φαντασμαγορικός γάμος του Σάκη Αρσενίου

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Παναγιά Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη και μέσα από τα social media τους μοιράστηκαν από την αρχή μέχρι το τέλος της ημέρας διάφορα στιγμιότυπα. Ο τραγουδιστής επέλεξε να φορέσει λευκό κοστούμι με παπιγιόν στον γάμο του, ενώ όπως βλέπουμε ο γιος του και ο ίδιος έχουν ντυθεί σχεδόν... ασορτί.

Η προετοιμασία του Σάκη Αρσενίου για τον γάμο του

Η προετοιμασία της Λαμπρινής Πλεύρη

Στην αρχή η personal trainer δεν ήθελε να "προδώσει" το νυφικό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως είδαμε τα παπούτσια που επέλεξε. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ασημί, ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε και βίντεο μέσα από το οποίο την βλέπουμε να γράφει τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων της στον πάτο του παπουτσιού της.

Η στιγμή του μυστηρίου

Ο πρώτος χορός του ζευγαριού

Το πάρτι που ακολούθησε μετά