Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Σπάει την σιωπή του για την κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» - «Αυτό που θέλω...»

«Το κοινωνικό έργο είναι σταμπαρισμένο, το χτυπάμε ανελέητα»

NDPPHOTO

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος «σπάει» τη σιωπή του και μιλάει ανοιχτά για τις καταγγελίες εις βάρος του, σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος έπαιζε τυχερά παιχνίδια με χρήματα της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος».

Σε συνέντευξή του στην κάμερα του Mega και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Κώστας Πολυχρονόπουλος περιγράφει πώς η ζωή του άλλαξε δραματικά τον τελευταίο χρόνο και πόσο τον επηρέασαν οι φήμες και οι κατηγορίες.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν είμαι άγιος! Όταν έχεις ανάγκη από 2,5 χιλιάδες ευρώ...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για τη φωτογραφία που παίζει φρουτάκια

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

«Έχει αλλάξει όλη η ζωή μου. Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος, ένιωσα πολύ προσβεβλημένος για όλα όσα με κατηγορούν. Περιμένω να μπορέσω ξανά να κοιτάξω τους άλλους ανθρώπους στα μάτια, γιατί τώρα ντρέπομαι. Όταν άρχισε αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομά μου, οι άνθρωποι ήταν επιφυλακτικοί μαζί μου. Σιγά-σιγά, όμως, το κλίμα άρχισε να αλλάζει και άνθρωποι που ήταν αρχικά επιφυλακτικοί, ήρθαν και πάλι κοντά μου», εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά την κοινωνική κουζίνα και τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα, ο κ. Πολυχρονόπουλος ανέφερε: «Δεν υπάρχει πια η κοινωνική κουζίνα όπως την γνωρίσαμε. Υπάρχουν ακόμα δράσεις, βρισκόμασταν στις πρόσφατες φωτιές, όπου η αστυνομία και η πυροσβεστική μας άνοιγε το δρόμο για να τους πηγαίνουμε νερά και τρόφιμα. Μαγειρεύουμε πλέον με εντελώς διαφορετικό τρόπο», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο: