Πένθος για την δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή – Πέθανε η αδελφή της

«Έχασα την μισή ζωή μου…»

X

Δύσκολες ώρες περνάει η γνωστή δημοσιογράφος, Χριστίνα Κοραή, καθώς έχασε την αδελφή της πολύ πρόσφατα. Όπως ανέφερε η ίδια μέσα από σχετική ανάρτηση την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, η αδελφή της έφυγε από την ζωή, αφήνοντας πίσω της 5 εγγονάκια.

«Έχασα την μισή ανάσα μου, την μισή ζωή μου. Την αδελφούλα μου. Την ζεστασιά της ψυχής μου! Ήταν μια μεγάλη αγκαλιά,μια ευλογία για όλους μας. Αστείρευτη γενναιοδωρία για τα 5 εγγονάκια της. Δώρο Θεού για μένα. Με την δωρεά οργάνων που ήθελε μπορεί να σώσει και άλλους. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!», έγραψε η Χριστίνα Κοραή μέσα από δημοσίευση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Χ/πρώην Twitter. Την ανάρτηση την δημοσίευσε με μια εικόνα όπου η ίδια αγκαλιάζει την αδελφή της.

Όπως αναφέρεται και στην σχετική ανάρτηση, η αδελφή της δημοσιογράφου ήταν μια γενναιόδωρη ψυχή που προσφέρει ζωή και ελπίδα ακόμα και μετά το τέλος της ζωής της, καθώς είχε αποφασίσει να γίνει δότρια οργάνων. Με αυτό τον τρόπο, άνθρωποι που περιμένουν με αγωνία ένα μόσχευμα θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Κοραή

Σήμερα, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, η δημοσιογράφος έκανε και μια ακόμα ανάρτηση, θέλοντας να υπογραμμίσει την σημασία του μηνύματος της δωρεάς οργάνων, όπου έγραψε:

«Η οδύνη της απώλειας μπορεί να γίνει ευλογία ζωής.Έχασα την αδελφούλα μου και μαζί της τον κόσμο όλο.Πόσο ευεργετικό για μας που χάρη στην δωρεάν οργάνων που πάντα ήθελε, 4 άνθρωποι μπορούν πλέον να ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή.ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.Μια γενναιόδωρη αγκαλιά ακόμη και τώρα».

Δείτε παρακάτω:

Η Χριστίνα Κοραή είναι γνωστή δημοσιογράφος και πολιτική σχολιάστρια, έχοντας εμφανιστεί σε διάφορες πολιτικές εκπομπές σε τηλεοπτικούς σταθμούς όπως ο ΣΚΑΪ και το Mega.