Μελίνα Νικολαΐδη: Πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Δημήτρη Φιντιρίκο - Η πρώτη «κανονική» ανάρτηση

Η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να κάνει like στην φωτογραφία

NDPPHOTO

Πιο ερωτευμένη από ποτέ δείχνει να είναι η Μελίνα Νικολαΐδη! Παρά τη διαφορά ηλικίας, η 20χρονη φαίνεται πως έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη επέστρεψε στο Λονδίνο για τις σπουδές της, έχοντας στο πλευρό της και τον 37χρονο σύντροφό της, ο οποίος ταξίδεψε μαζί της.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία από το ταξίδι της στο Λονδίνο με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Αυτή είναι, μάλιστα, η πρώτη επίσημη ανάρτηση της 20χρονης με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς οι προηγούμενες αναρτήσεις μαζί του είχαν την μορφή story.

H φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Ανάμεσα σε εκείνους που έκαναν like στην όμορφη φωτογραφία ήταν φυσικά και η Δέσποινα Βανδή.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι μάθαμε ότι είναι μαζί από τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, η είδηση μαθεύτηκε στις αρχές του Αυγούστου και αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα με βίντεο που κυκλοφόρησε και τους δείχνει να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Οι δυο τους πέρασαν το καλοκαίρι κάνοντας μαζί ταξίδια σε διάφορα νησιά στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Πρόσφατα, μάλιστα, οι δυο τους ανέβασαν μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απολαμβάνοντας το παγωτό τους και κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια (δείτε την εικόνα εδώ).

Κατά τη διάρκεια του ίδιου ταξιδιού στο Λονδίνο, πήγαν και στην μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ ο Δημήτρης Φιντιρίκος, μάλιστα, δημοσίευσε stories από το μαγαζί στο instagram account του και μας έδειξε ότι απόλαυσαν ασιατική κουζίνα (δείτε εδώ πόσο πλήρωσαν και ποιες είναι οι τιμές στο μενού).

Ο 36χρονος Δημήτρης είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Ελλάδας, με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το όνομα του συνδέεται με πολλούς τομείς, από την τεχνολογία έως την εστίαση, ενώ ξεχωρίζει και για την κοσμική του ζωή. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που προσελκύουν τα βλέμματα είναι το σπίτι του, το οποίο αντανακλά το προσωπικό του στυλ και την αγάπη του για την πολυτέλεια και την τέχνη.