Μίκαελ Σουμάχερ: Παντρεύτηκε η κόρη του, Τζίνα - Η φωτογραφία από τον γάμο με τον σύζυγό της

Η τελετή έγινε στην βίλα της οικογένειας στην Μαγιόρκα

Συγκίνηση επικράτησε στην οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ καθώς η κόρη του Τζίνα παντρεύτηκε τον εδώ και 7 χρόνια σύντροφό της. Η τελετή έλαβε χώρα στην βίλα της οικογένειας Σουμάχερ στην Μαγιόρκα, την οποία αγόρασε η σύζυγος του πρωταθλητή της F1, το 2017 από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ έναντι των 27 εκατομμυρίων λιρών.

Μετά την τελετή ακολούθησε δείπνο και γλέντι με ζωντανή μουσική κάντρι στο κτήμα στο Port d'Andratx. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ με τoν σύντροφό του και διάφορα άλλα μέλη της οικογένειας όπως και στενοί φίλοι.

Η πρώτη φωτογραφία από το γάμο της κόρης του Μίκαελ Σουμάχερ

Να σημειωθεί πως άγνωστο παραμένει αν ο πατέρας της ήταν στον γάμο της, αφού άγνωστο παραμένει επίσης και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 11 χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις. Το σίγουρο είναι πως η συγκίνηση θα ήταν μεγάλη που ο πατέρας της δεν κατάφερε να την παραδώσει στον γαμπρό.

Η Τζίνα Σουμάχερ λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της, αγκαλιά με τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης: Εκβιασμός της οικογένειας Σουμάχερ: Υπάλληλος ασφαλείας ζητούσε 15 εκατ. ευρώ


Να σημειωθεί πως ο Σουμάχερ ζει στην Ελβετία με την γυναίκα του Κορίνα. Ο γιος του, είναι επίσης οδηγός αγώνων και τρέχει στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 από το 2020. Εκτός όμως από τα χρήματα, τα οποία κέρδισε ως οδηγός στη Φόρμουλα 1, ο Μίχαελ δραστηριοποιείται και σε άλλες επιχειρήσεις αλλά και φιλανθρωπίες.