Διονύσης Πρώιος: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του - Θάφτηκε δίπλα στον γιο του

Τον οδηγήσαν στην τελευταία του κατοικία

NDPPHOTO

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιου στον τόπο καταγωγής του στην Κεφαλονιά. Ο μάγειρας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο που είχε στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης οδηγώντας την ίδια μηχανή με την οποία πέθανε και ο γιος του πριν χρόνια.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, Τζώρτζια Συρίχα, θάφτηκε δίπλα στον γιο του. Επιθυμία του άλλωστε ήταν όταν κάποια στιγμή φύγει από αυτή την ζωή να τον συναντήσει και να είναι ξανά μαζί.

Στην Κεφαλλονιά η κηδεία του Διονύση Πρώιου

«Εχτές έγινε η κηδεία του πρώην παίκτη του MasterChef Διονύση Πρώιου στην Κεφαλονιά, τόπο της καταγωγής του που τάφηκε δίπλα στον γιο του Μιχάλη», γράφει.

Δείτε επίσης: Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του - Η μία βρήκε νεκρό τον πρώην της στο κρεβάτι

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Να σημειώσουμε πως ακόμη άγνωστο παραμένει πως έγινε το δυστύχημα, με την αστυνομία να αναζητά μάρτυρες. Έχει ωστόσο αποκλειστεί τόσο από ειδικούς όσο και από κοντινά του πρόσωπα το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς πίστευε πως αν βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του δεν θα συναντηθεί το πνεύμα του με του γιου του.

«Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00΄, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέταεξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του. Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικήςστο τηλέφωνο: 2102854400», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.