Playmate: Αυτό είναι το μοντέλο που συνελήφθη - Πως οι αστυνομικοί την βρήκαν και πήραν τα παιδιά της

Την αποκλειστική επιμέλεια έχει ο πατέρας τους

Χαμός επικρατεί από χθες Σάββατο 28/9 που έγινε γνωστό πως playmate συνελήφθη από την αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας καθώς δεν επέστρεψε ποτέ τα παιδιά τους στον πρώην σύζυγό της που είχε την αποκλειστική επιμέλεια τους και κρυβόταν για να μην την εντοπίσουν.

Πρόκειται για μια απόφαση που το μοντέλο δεν μπορούσε να δεχθεί με αποτέλεσμα να παραβιάσει την δικαστική απόφαση και κάπως έτσι τώρα να βρίσκεται στον 8 όροφο της στην ΓΑΔΑ στο τμήμα ανηλίκων και αύριο Δευτέρα 30/9 να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Το μοντέλο πριν από μερικά χρόνια είχε κερδίσει τον τίτλο της playmate. Μάλιστα, τότε είχε απασχολήσει πολύ, ενώ είχε απασχολήσει και με σχέσεις της με γόνους ισχυρών οικογενειών.

Πως οι αστυνομικοί την βρήκαν και την συνέλαβαν

Ο πρώην σύντροφος της είναι ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας κοσμηματοπωλείων του εξωτερικού. Ένας από τους λόγους που τελικά οδηγήθηκαν στο διαζύγιο ήταν επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας. Τελικά μετά το χωρισμό τους εκείνος πήρε την επιμέλεια των παιδιών τους, κάτι που δεν την βρήκε σύμφωνη.

Ο πρώην σύντροφος της λοιπόν, είχε προγραμματίσει να πάρει τα παιδιά και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, όμως η playmate τα είχε πάρει και είχαν φύγει από το σπίτι με αποτέλεσμα να τους ψάχνουν εδώ και περίπου 10 ημέρες. Τελικά μετά από πληροφορίες και σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος που εντόπισε ίχνη από τις πλατφόρμες ενοικίασης διαμερισμάτων, τους βρήκαν σε rbnb στο κέντρο της Αθήνας.