Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην αποσυρθεί

Στα 91 της, δεν έχει σκοπό να βάλει σύντομα "φρένο"

GLOMEX

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό της με την αφοσίωση και την αγάπη της για την τέχνη της. Ακόμα και με την πάροδο των χρόνων, δεν δείχνει καμία διάθεση να αποσυρθεί! Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε ανοιχτά για τις προτάσεις που συνεχώς «πέφτουν» στο τραπέζι, παρά την ηλικία της, και τόνισε την απόφασή της να παραμείνει ενεργή στη σκηνή.

Η συζήτηση αυτή έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο, καθώς πρόσφατα η Μαρινέλλα κατέρρευσε στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Αυτό το περιστατικό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις σχετικά με την ηλικία των καλλιτεχνών και το εάν θα έπρεπε ή όχι να συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους.

Δείτε επίσης: Συγκινεί ο Μάστορας για την Μαρινέλλα: Η στιγμή που μαθαίνει για πρώτη φορά για την κατάρρευση της - Το μήνυμα που της έστειλε

Δυστυχώς, πως συμβαίνει σε κάθε δυσάρεστο συμβάν, πολλοί είναι αυτοί που προβάλλουν τον αρνητισμό τους και βρίσκουν έναν τρόπο να κατηγορήσουν τον συνάνθρωπό τους ό,τι και εάν συμβεί. Έτσι, ανάμεσα στα αμέτρητα μηνύματα αγάπης, υπάρχουν και εκείνες οι μίζερες φωνές που βλέπουν την απόφαση της Μαρινέλλας να δώσει μια συναυλία στα 86 της χρόνια όχι σαν την απόλυτη έκφραση της αγάπης προς την τέχνη της μουσικής και της δέσμευσης προς το κοινό που την λατρεύει τόσα χρόνια, αλλά ως μια μορφή αχρείαστης επίδειξης.

Τι είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Κάθομαι σπίτι μου και οι προτάσεις ''πέφτουν'' βροχή! Τα τηλέφωνα χτυπούν ασταμάτητα για νέες συνεργασίες. Γιατί να μην το κάνω;», δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι είναι "μεγάλη" για να συνεχίζει την καριέρα της.

Όσο για την Μαρινέλλα, η ίδια πρόσθεσε: «Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Δούλεψε σκληρά, κουράστηκε, ήταν απλά καταπληκτική. Εύχομαι από την ψυχή μου περαστικά και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας».

Δείτε το βίντεο: