Έλενα Χριστοπούλου: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Οι σχέσεις δεν…»

NDPPHOTO

Φαίνεται πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, όπως λέει και η παροιμία. Σίγουρα ωραία ήταν η μακροχρόνια σχέση που είχαν αναπτύξει η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά τελικά; Οι δυο τους, εκτός από την επαγγελματική συνεργασία, καθώς η Χριστοπούλου ήταν η μάνατζερ και σύμβουλος της Παπαγεωργίου, είχαν δημιουργήσει και μια «οικογένεια»—μια σύνδεση που, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει πια.

Ήταν παντού μαζί, αχώριστες, με το μοντέλο να την αποκαλεί συχνά «μαμά». Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, οι λιγότερες κοινές εμφανίσεις και οι χωριστές διακοπές τους έδωσαν αφορμή στις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να περνά κρίση. Δυστυχώς, φαίνεται πως αυτή η κρίση δεν κατάφερε να ξεπεραστεί, καθώς το μοντέλο έκανε μια κίνηση που υποδηλώνει πως πλέον η μία δεν έχει καμία σχέση με την άλλη.

Σύμφωνα με ψιθύρους, οι πρώτες δυσκολίες στη σχέση των δύο γυναικών ξεκίνησαν όταν η Ηλιάνα άρχισε να παίρνει αποφάσεις μόνη της για το επαγγελματικό της μέλλον. Κάποτε, η Έλενα Χριστοπούλου έπαιζε καθοριστικό ρόλο στις επαγγελματικές επιλογές της, όμως με τις αλλαγές αυτές προέκυψαν εντάσεις που δεν κατάφεραν να ξεπεραστούν, με αποτέλεσμα η φιλία χρόνων να χαθεί.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ενόχληση της και η αφοπλιστική απάντηση σε ερώτηση για την Έλενα Χριστοπούλου

Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" βρέθηκε στα παρασκήνια του "My Style Rocks", όπου οι συντελεστές μίλησαν για την εκπομπή μόδας που συνεχίζει για άλλη μια χρονιά.

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την αποκάλυψη ότι δεν συνεργάζονται πια.

«Επιστρέφω σε ένα κανάλι που αγαπώ πολύ και στους ανθρώπους του. Και σε μια εκπομπή που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου, αφού η μόδα είναι μέρος της ζωής μου. Οι σχέσεις δεν νομίζω ότι σταματούν ποτέ, υπάρχουν πάντα στην καρδιά μας και στην ψυχή μας. Τίποτα δεν σταματάει πραγματικά. Η αγάπη μένει πάντα στην καρδιά και στη σκέψη, και εγώ θα παραμείνω εκεί».

Δείτε το βίντεο: