Τζωρτίνα Σιερπέρη: Η άγνωστη μάχη που έδωσε για τη ζωή της η κόρη της Μαρινέλλας - «Κυκλοφορούσε με...»

Δεν είναι η πρώτη δοκιμασία αυτή που περνάει τώρα με την μητέρα της

NDPPHOTO

Μπορεί όλη η ελληνική showbiz να είναι συγκλονισμένη με την υγεία της Μαρινέλλας, ωστόσο, την μεγαλύτερη αγωνία φυσικά και έχει η μοναχοκόρη της, Τζωρτίνα Σιερπέρη. Από την πρώτη ημέρα της νοσηλείας της δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της. Μάλιστα, ήταν και η πρώτη που την είδε όταν οι γιατροί επέτρεψαν το επισκεπτήριο. Τα λόγια που της ψέλλισε η μητέρα της, συγκινούν.

Η τραγουδίστρια απέκτησε την κόρη της με τον πρώην σύντροφος της, Φρέντυ Σερπέρη με τον οποίο είχαν δεσμό για 4 χρόνια πριν τον πρώτο της γάμο. Όταν απέκτησαν το παιδί τους μάλιστα, ήταν και η περίοδος που χώρισαν και δεν προχώρησαν ποτέ σε γάμο.

«Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος », είχε πει παλαιότερα η Μαρινέλα για τον πατέρα της κόρης της (δείτε τον τραγικό θάνατό του).

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Τζωρτίνας - Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Μαρινέλλα

Η Τζωρτίνα πριν κάποια χρόνια είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τον καρκίνο με τον οποίο έδωσε "μάχη" και βγήκε νικήτρια. Για το γεγονός είχε μιλήσει μια φορά το 2013 η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της στην εφημερίδα RealNews.

«Η Τζωρτίνα είχε καρκίνο στο μαστό, αλλά τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο. Δόξα τον Πανάγαθο… Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία. Μια πανέμορφη κούκλα, χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε, με το κεφάλι ξεσκέπαστο. Της πηγαίνανε οι φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια… όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας "Πάτε καλά; Βρε, άι στο διάολο που θα βάλω περούκα"», είχε εξομολογηθεί η Μαρινέλλα.

Σήμερα ωστόσο είναι νικήτρια και μητέρα με κόρη είναι πιο δεμένες από ποτέ. Μαζί έχουν αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που έχει εμφανιστεί μπροστά τους. Στήριγμα μάλιστα της Τζωρτίνας είναι ο σύζυγός της και τα δυο τους παιδιά.