Μαρία Σολωμού: Ο γιος της και η σχέση με τον Mente Fuerte - «Με σιγουριά θα σας πω ότι...»

Η συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι παραχώρησε η Μαρία Σολωμού. Σήμερα Σάββατο 28/9 βρέθηκε στο πλατό του MEGA και αφού προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο για την ζωή της, ρωτήθηκε και απάντησε τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός που παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στο Youtube και έχει φιλοξενήσει πολλά επώνυμα ονόματα (δείτε εδώ), απάντησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Mente Fuerte που ενώ δείχνουν ζευγάρι σε συνεντεύξεις δεν έχουν επιβεβαιώσει ποτέ τίποτα.

Η συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού στο Χαμογέλα και Πάλι

Ο γιος της

Αρχικά μίλησε για το γιο της ο οποίος έχει ενηλικιωθεί και την ρωτάει πότε θα γίνει γιαγιά, αφού δεν μοιάζει καθόλου για την ηλικία της....

«Εγώ έχω πάθει φέρτε μου πίσω αυτό το παιδάκι, αυτό το ζουζουνάκι. Όχι να μην κάνει το παιδί μου... Είχαμε μια περίεργη συζήτηση. Αναρωτήθηκε πότε θα γίνω γιαγιά. Προφανώς εννοούσε εμφανισιακά! Και του λέω τι λες παιδί μου, τι βλακείες είναι αυτές; Και γέλαγε. Προφανώς έκανε πλάκα. Λέω αν πιστεύετε στα 70 μου ότι θα παίρνω τα παιδιά σας; Να τα δίνετε στην άλλη γιαγιά. Δεν με ενδιαφέρει να πάρει το παιδί μου. Είναι 20 ετών. Γελάω πάρα πολύ με αυτά. Με τις απορίες των παιδιών. Τα κάνει γρήγορα όλα, αυτό με αγχώνει. Έχει σοβαρή σχέση. Το έχω γνωρίσει το κορίτσι», αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού μεταξύ άλλων.

Η σχέση με τον Mente Fuerte

Σχετικά με τον Mente Fuerte ο οποίος της έχει γράψει και τραγούδι με την ίδια πρωταγωνίστρια (δείτε το βίντεο), είπε έπειτα από ερωτήσεις:

«Ποιον δουλεύουμε; Με σιγουριά θα σας πω ότι με αγαπάει και τον αγαπάω. Πραγματικά και νοιάζομαι και νοιάζεται. Για το τραγούδι δεν ήξερα. Εκείνη την ώρα δεν πήγε το μυαλό μου ότι πήγε για εμένα. Δεν λέει μέσα πουθενά Μαρία. Υπάρχουν πολλές σγουρομάλλες. Κανένα παιχνίδι δεν είναι. Ζουμάκι δεν έχει. Είμαστε πολύ φίλοι, κάνουμε πολύ παρέα όταν μπορούμε. Δεν θα αποκαλύψω τίποτα. Είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτό που είμαστε»

Τα επαγγελματικά της

Στην συνέχεια μίλησε για τα επαγγελματικά της μιλώντας για την παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α στην οποία θα πρωταγωνιστήσει στο θέατρο Μικρό Χορν. Πρόκειται για έναν μονόλογο σε σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα. Το έργο είχε ανέβει το 2009 με είχε πρωταγωνιστήσει η Μαρία Πρωτόπαπα. Πραγματεύεται την ζωή, όλες τις πλευρές της ζωής και είναι μια ελαφριά κωμωδία που μιλά για τα σκληρά πράγματα.