Τάκης Ζαχαράτος: Η συγκλονιστική στιγμή που γονατίζει και φιλάει το σημείο που κατέρρευσε η Μαρινέλα στο Ηρώδειο

Ανατριχιαστικό βίντεο!

Ανατρίχιασε ο Τάκης Ζαχαράτος όταν εμφανίστηκε στην σκηνή στο Ηρώδειο και έκανε μια κίνηση γεμάτη αγάπη και θαυμασμό προς την Μαρινέλλα. Συγκεκριμένα χθες 27/9 πραγματοποιήθηκε μια συναυλία προς τιμήν του συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού. Πολλοί λοιπόν ονόματα βρέθηκαν πάνω στη σκηνή και τραγούδησαν.

Όταν ανέβηκα πάνω ο Τάκης Ζαχαράτος, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την καλή του φίλη και σπουδαία ερμηνεύτρια που δίνει μάχη για την ζωή της μετά από το αιμορραγικό εγκεφαλικό, στο Υγεία και φίλησε το σημείο που κατέρρευσε.

Το φιλί του Ζαχαράτου στο σημείο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα

«Μια βραδιά που σε αυτό το σημείο εγώ θα πρέπει να πω δύο τραγούδια μια σπουδαίας γυναίκας και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε αυτό γιατί δεν μου είναι καθόλου εύκολο αλλά με τη δική σας ζεστή αγκαλιά, το δικό σας χειροκρότημα… Θέλω να φύγει από την καρδιά σας ένα λευκόχρυσο φως και να πάει να την τυλίξει για να γίνει γρήγορα καλά και να ξανάρθει εδώ. Και θα φιλήσω αυτή τη γη που λαβώθηκε ο αετός για να σηκωθεί να γίνει καλά και να έρθει εδώ να συνεχίσει γιατί η τέχνη δεν έχει ηλικία» είπε και χειροκροτήθηκε.

Ποια τα νεότερα με την υγεία της Μαρινέλλας;

Προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση, ενώ λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται πως αντιδρά θετικά. Όπως γνωρίζουμε έχει επαφή με το περιβάλλον και ήδη έχει πει κάποια λόγια στην κόρη της και στον γιατρό της.

«Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται. Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά. Θέλει πολύ χρόνο αυτή η κατάσταση, δεν μπορεί αμέσως να περιμένουμε αποτελέσματα», είπε στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega η Ματίνα Παγώνη.