Μαρινέλλα: Όλα τα νεότερα νέα για την κατάσταση της υγείας της

Κρίσιμη η κατάσταση της

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της Μαρινέλλας μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη. Οι γιατροί είναι συνεχώς στο πλευρό της και την παρακολουθούν, ενώ στήριγμα της είναι η κόρη της Τζωρτίνα (δείτε φωτογραφίες της λίγο πριν την κατάρρευση).

Προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση, ενώ λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται πως αντιδρά θετικά. Όπως γνωρίζουμε έχει επαφή με το περιβάλλον και ήδη έχει πει κάποια λόγια στην κόρη της και στον γιατρό της.

Ποια τα νεότερα με την υγεία της Μαρινέλλας;

«Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται. Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά. Θέλει πολύ χρόνο αυτή η κατάσταση, δεν μπορεί αμέσως να περιμένουμε αποτελέσματα», είπε στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega η Ματίνα Παγώνη.

Από την άλλη δημοσιογράφος της εκπομπής The Weekenders ανέφερε πως χθες 27/9 ακολούθησε ένας νέος κύκλος εξετάσεων. Επίσης δεν είναι διασωληνωμένη.

«Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε ώρα που περνά αποτελεί και μια μικρή νίκη, καθώς τα πρώτα τρία 24ωρα είναι αρκετά κρίσιμα για την έκβαση της εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη» μετέφερε μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Από την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο μέχρι και σήμερα δεν έχει φύγει λεπτό από το πλάι της η κόρη της, ενώ από ο εξωτερικό ήρθε στην Ελλάδα και ο μεγάλος της εγγονός ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της. Η Μαρινέλλα έχει δεχθεί πολλή αγάπη από τον κόσμο με ευχές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σε σοκ βρίσκεται όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος που εύχεται να επιστρέψει στην σκηνή η σπουδαία τραγουδίστρια.