Όλγα Κεφαλογιάννη: Τα δυο διαζύγια, τα παιδιά μέσω εξωσωματικής και η "πέτρα του σκανδάλου" που έφερε το χωρισμό με τον Μίνωα Μάτσα

Από το love story και την ευτυχία, στη λύση του γάμου τους

Σάλο επικρατεί εδώ και μερικές ώρες με το χωρισμό "βόμβα" της Όλγας Κεφαλογιάννη από τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, έπειτα από τρία χρόνια γάμου και απόκτησης διδύμων. Όπως έγραψαν τα parapolitika.gr, ένα τρίτο πρόσωπο μέσα στο γάμο τους έφερε την "διάλυση" του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, η παρουσία του τρίτου προσώπου ήταν έντονη και είχαν κάνει με τον μουσικοσυνθέτη πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Από πλευρά της η πολιτικός είχε δώσει δεύτερη ευκαιρία στο σύζυγό της, ωστόσο, δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε με αποτέλεσμα να οδηγηθούν πιο γρήγορα στη λύση του γάμου τους.

Με την είδηση να κυκλοφορεί παντού και να συζητιέται έντονα, η Όλγα Κεφαλογιάννη προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας την κρίση στο γάμο τους, ωστόσο δεν ήθελε να αναφέρει λεπτομέρειες αφού πρωταρχικό μέλημα της είναι τα παιδιά της - διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Ποια είναι όμως η Όλγα Κεφαλογιάννη; - Το love story με τον Μάτσα, ο χωρισμός και τα παιδιά

Η καριέρα της στην πολιτική

Η Όλγα Κεφαλογιάννη γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του πρώην βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της δικηγόρου Ελένης Βαρδινογιάννη. Σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών λαμβάνοντας πτυχίο (LLB) το 1997, ενώ έχει πολλές μεταπτυχιακές σπουδές.

Τα πρώτα της βήματα στην πολιτική έκανε όταν διετέλεσε στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ και εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνης με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2007 και του 2009. Έχει διατελέσει γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, Γραμματέας της Μόνιμης Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής και μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Από το Δεκέμβριο του 2009 ήταν τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 μεταπήδησε στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Αθηνών , επιτυγχάνοντας να αναδειχτεί πρώτη στην προτίμηση του εκλογικού σώματος, συγκεντρώνοντας 17.465 ψήφους. Εξελέγη στην ίδια περιφέρεια στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012 που διεξήχθησαν με λίστα καθώς και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015. Στις 21 Ιουνίου του 2012, διορίστηκε Υπουργός Τουρισμού στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Από τον Ιούνιο του 2023 υπηρετεί ως Υπουργός Τουρισμού. Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες είχε μια συνάντηση με παρουσιάστρια που μένει στο εξωτερικό ώστε να βρουν τρόπους να διαφημίσουν την Ελλάδα παγκοσμίως.

Ο πρώτος της γάμος και το διαζύγιο

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει κάνει δυο γάμους. Ο πρώτος ήταν στις 22 Ιανουαρίου του 2010 με τον κοσμηματοπώλη, Μάνο Πενθερουδάκη. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στην Αθήνα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη. Ήταν μαζί 19 χρόνια εκ των οποίων τα 10 ήταν παντρεμένοι.

Συγκεκριμένα ήταν Μάιος του 2020 όταν πήραν διαζύγιο...

Ο δεύτερος γάμος με τον Μίνω Μάτσα και τα δίδυμα

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας γνωρίστηκαν σε ένα κάλεσμα της Χρυσής Βαρδινογιάννη πριν από περίπου πέντε χρόνια. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε χημεία ανάμεσα τους. Το ειδύλλιο δεν άρχισε να ξεκινήσει και λίγο πριν το lockdown εξαιτίας του κορωνοϊού, συγκατοίκησαν.

Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει. Έγινε τον Σεπτέμβρη του 2020 και ο γάμος τελικά πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαϊου του 2021 στις Σπέτσες σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρα την Χρυσή Βαρδινογιάννη που ήταν η αιτία για να συναντηθούν και να ερωτευτούν.

Τα παιδιά τους επίσης δεν άργησαν να έρθουν στον κόσμο, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να λέει τότε «είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα την στιγμή που πραγματικά το θέλεις και περιμένω να βιώσω αυτή την μοναδική ευτυχία». Στην ζωή ήρθαν τα δίδυμα τους, η κόρη τους και ο γιος τους.

Πέντε χρόνια μετά την συνάντηση τους όμως και τον έρωτα που έζησαν τα πράγματα μεταξύ τους είναι άσχημα και για όλα φταίει η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα τους...

Η εξωσωματική

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ωστόσο απέκτησε τα παιδάκια της με εξωσωματική κάτι που έχει εξομολογηθεί ανοιχτά.

«Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, σε βαθμό που υπήρχαν φορές που κατέρρευσα. Το λέω πολύ ανοιχτά, παρότι έχω περάσει πολλά και θεωρούσα ότι μπορώ να μη χάνω τον έλεγχο, ήταν από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που έχω νιώσει. Όταν πλέον ήρθε, αισθάνθηκα ότι ήθελα να μιλήσω για να δώσω ενθάρρυνση στις γυναίκες που έχουν βάλει αυτό το θέμα πίσω, λόγω ηλικίας. Αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια και η δύσκολη διαδικασία, όταν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα» έχει αποκαλύψει μεταξύ άλλων η Υπουργός Τουρισμού.

Τι έλεγαν στην τελευταία τους τηλεοπτική συνέντευξη;

Τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα ήταν στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Ενώπιος Ενωπίω με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Είχε δοθεί τον Φλεβάρη του 2024 και το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι μιλούσε με λόγια αγάπης.

«Νομίζω ότι αυτό που έχει συμβεί με εμάς είναι ότι ουσιαστικά έχει δώσει ο ένας στον άλλο το παράθυρο σε μια τελείως διαφορετική ζωή, σε μια τελείως διαφορετική δραστηριότητα, σε μια διαφορετική καθημερινότητα που έχουμε αναγκαστικά και οι δυο. Αυτό μάλλον εμπλουτίζει και αυτό που κάνουμε εμείς οι ίδιοι.

Το βλέπω ότι έχει λειτουργήσει μάλλον συμπληρωματικά και σίγουρα εμένα, τουλάχιστον λέω για τον εαυτό μου, με έχει πάει παρακάτω αυτή η καθημερινή επαφή με την Τέχνη. Με βοηθάει πάρα πολύ και στην ισορροπία και στην ωραία αρμονία που θες να έχεις για να μπορείς να ανταποκριθείς και στον σκληρό κόσμο της πολιτικής», είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων η Υπουργός Τουρισμού.