Ευτυχία Μελή – Το απίστευτο ποσό που δίνει κάθε μήνα για να συντηρεί το καταφύγιο με τα ζώα της

«Ήταν 125 γάτες, δυστυχώς έγιναν παραπάνω...»

Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Η Ευτυχία Μελή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς «Διάφανη αγάπη» στον Alpha. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο καταφύγιο ζώων που συντηρεί, με πάνω από 100 γάτες, στο κόστος του καθώς και στις σχέσεις με τον πατέρα της, με τον οποίο δεν μιλούσαν για χρόνια.

«Στο καταφύγιο βρίσκομαι πάρα πολλές ώρες. Έχω 125 γάτες, δυστυχώς όμως τώρα τελευταία έγιναν παραπάνω γιατί ξεκίνησαν τα σχολεία και την αμέσως επόμενη μέρα πετάχτηκαν πάρα πολλά γατάκια στα σκουπίδια», δήλωσε αρχικά η Ευτυχία Μελή για να συμπληρώσει: «Είναι πάρα πολλά τα λεφτά για να το συντηρώ. Χρειάζομαι 10 κιλά τροφή κάθε δύο μέρες. Μετά έχω χειρουργεία, κτηνίατρους, φάρμακα και νοσηλείες. Το μηνιαίο κόστος είναι κάπου στα 3.000€».

Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Δείτε επίσης: Η Ευτυχία Μελή στο YOU: «Στα αδέσποτα βρήκα το νόημα της ζωής»

«Με τον μπαμπά μου δεν μιλούσαμε για δέκα χρόνια», δηλώνει η Ευτυχία Μελή

«Ο μπαμπάς μου έχει φύγει από τη ζωή, νιώθω ότι με προστατεύει και ότι έστω στη μετά-ζωή έφτιαξε η σχέση μας. Δεν ήθελε με τίποτα να γίνω ηθοποιός, το πάλεψε με νύχια και με δόντια. Έπρεπε να φύγω από το σπίτι και να πάω στην Αμερική για να το κυνηγήσω μόνη μου, κρυφά. Δεν μου μιλούσε για χρόνια, υπήρχαν και 10 χρόνια που δεν μιλούσαμε. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, του έλεγα “Μπαμπά τι κάνεις;”, απαντούσε “Ζω” και μου το έκλεινε» σημείωσε στη συνέχεια η Ευτυχία Μελή.

«Στην Αμερική έκανα χορευτικό για το Modern Family με τη Σοφία Βεργκάρα και πληρώθηκα 1.000€ την ημέρα. Κάθε φορά που παιζόταν το επεισόδιο έρχονταν επιταγές στο ταχυδρομείο. Η Βεργκάρα είναι πανέμορφη, πιο αδύνατη απ' ό,τι τη βλέπουμε στην τηλεόραση, ευγενέστατη. Έκανα τις πρόβες για εκείνη, όταν θα πήγαινε να μιλήσει στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, κάθε φορά έπρεπε να στήνομαι όπως καθόταν στην καρέκλα, προβάραμε τις κάμερες και τα φώτα και μετά ερχόταν εκείνη να καθίσει στη θέση της», κατέληξε η Ευτυχία Μελή μιλώντας στην κάμερα του Alpha.