Όλγα Κεφαλογιάννη - Η απάντησή της για την κρίση στον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα: «Απευθύνω έκκληση»

Η αναφορά στα παιδιά που έχουν αποκτήσει

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της και συνθέτη Μίνω Μάτσα. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2021 στις Σπέτσες με κουμπάρα την ξαδέλφη της υπουργού, Χρυσή Κεφαλογιάννη, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη.

Μετά το ρεπορτάζ που τους θέλει να βρίσκονται να έχουν προχωρήσει σε διαδικασίες διαζυγίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία και απαντάει στα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες.

Μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνει πως η κρίση στο γάμο της είναι πραγματική. Ταυτόχρονα, η Όλγα Κεφαλογιάννη απευθύνει έκκληση για ιδιωτικότητα, για χάρη των δύο παιδιών που έχει αποκτήσει μαζί με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η ανακοίνωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου», αναφέρει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα», καταλήγει η Όλγα Κεφαλογιάννη στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το τρίτο πρόσωπο και το SMS

Όπως αναφέρει το site parapolitika.gr, η ένταση ανάμεσά τους φάνηκε να κορυφώνεται όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ βρισκόταν στην Ιαπωνία για επίσημη επίσκεψη, αποφάσισε να στείλει ένα SMS στον σύζυγό της, ζητώντας του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με ένα τρίτο πρόσωπο. Από εκεί και πέρα, τα γεγονότα πήραν ταχύτατη τροπή, με τους δύο να καταλήγουν στους δικηγόρους τους για να διευθετήσουν το ζήτημα του διαζυγίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παρουσία του τρίτου προσώπου στη ζωή του κ. Μάτσα ήταν έντονη και μάλιστα είχε κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί του. Παρά τις προσπάθειες της Όλγας Κεφαλογιάννη να δώσει μια «δεύτερη ευκαιρία» στη σχέση τους, η απάντηση ήρθε μέσω ενός ψυχρού μηνύματος, που οδήγησε την κατάσταση ταχύτερα προς το διαζύγιο. Σύντομα αναμένεται να υπάρξει επίσημη απάντηση και από την ίδια μέσω δελτίο Τύπου.