Δημήτρης Μακρυνιώτης: Τι αποκάλυψε για τον γαμπρό του - «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι…»

«Από το στόμα σου και στου δικαστηρίου τ’ αυτί!»

NDPPHOTO

Στην εκπομπή Buongiorno εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, όπου ετοίμασε μωσαϊκό με σοκολάτα γάλακτος. Στο τέλος της μαγειρικής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για τον Γιώργο Μαζωνάκη, καθώς είναι γνωστό ότι ο σεφ διατηρεί μακροχρόνια σχέση με την αδερφή του τραγουδιστή.

«Έχω να του κάνω μια ερώτηση, θα την κάνω εγώ ή εσύ;» ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τη Φαίη Σκορδά να του απαντά: «Εσύ».

  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιώργος Μαζωνάκης, μια δήλωση…
  • Δημήτρης Μακρυνιώτης: Ο καλύτερος Έλληνας καλλιτέχνης και ο καλύτερος φίλος που είχα ποτέ. Δύο δηλώσεις.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Από το στόμα σου και στου δικαστηρίου τ’ αυτί!
  • Φαίη Σκορδά: Ο καλύτερος φίλος που είχες ποτέ;
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Μπράβο ρε ψηλέ.

Υπενθυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είχε επαινέσει τον τραγουδιστή λέγοντας: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης έσκισε στην πρεμιέρα του. Θα πάω να τον δω, δεν ξέρω ακόμα πότε».

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη - Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ανακοίνωσε τα γεννητούρια στο Instagram

Δείτε το βίντεο:

Η σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του

Η σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή και μάνατζέρ του, Βάσω Μαζωνάκη, φαίνεται πως έχει φτάσει σε αδιέξοδο λόγω οικονομικών διαφορών. Ο τραγουδιστής κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία και την καλλιτεχνική του πορεία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ρήξη μεταξύ των δύο αδερφών είχε ξεκινήσει πριν αρκετά χρόνια, με εντάσεις που τώρα φαίνεται να κορυφώνονται.

Παρά τις εξελίξεις, υπάρχει πιθανότητα εξωδικαστικού συμβιβασμού, καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται να θέλει να αποφύγει περαιτέρω εντάσεις, ειδικά λόγω της σοβαρής κατάστασης υγείας του Δημήτρη Μακρυνιώτη, ο οποίος πάσχει από τη νόσο Gravis. Ο τραγουδιστής φέρεται να επιθυμεί να στηρίξει συναισθηματικά την αδερφή του σε αυτή τη δύσκολη φάση.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του, τη νόσο Gravis, που επηρεάζει τους μύες. «Έχω βρει τις ισορροπίες μου και αντλώ δύναμη από τον θεό και την οικογένειά μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.