Γιώργος Λιάγκας: Νέο ξέσπασμα για τον Μάρκο Σεφερλή - «Όταν βγαίνεις και κάνεις βίντεο, που είναι και άσχημα τραβηγμένο...»

Μετά το βίντεο του ηθοποιού και τις δηλώσεις του Καραμίχου

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του μετά τα αρνητικά σχόλια για το νούμερο στην παράστασή του με το Nemo, καθώς ξεκίνησε να επιτίθεται σε παρουσιαστές και celebrities γενικότερα, είτε χρησιμοποιώντας δικά τους βίντεο από το παρελθόν είτε πετώντας "καρφιά" εναντίον τους μέσα από βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Και ενώ τα πράγματα ηρέμησαν λίγο, επειδή ο Γιώργος Καραμίχος προχώρησε σε δηλώσεις για το όλο θέμα - δείτε όσα είπε, ο ηθοποιός προχώρησε σε νέα ανάρτηση, στέλνοντας "πυρά" παντού - δείτε εδώ. Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει κάποια σχόλια στην εκπομπή του, Πρωινό, στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον Μάρκο Σεφερλή

«Το λάθος του Μάρκου Σεφερλή είναι αυτό. Ο Μάρκος έχει τεράστια αποδοχή από τον κόσμο. Εγώ δεν τους βλέπω τους άλλους, δεν με ενδιαφέρουν. Είναι κι άλλοι που είναι πολύ καλύτεροι από μένα, δεν με ενδιαφέρει αυτό. Όμως εγώ απευθύνομαι στον κόσμο, έχω μία δικιά μου γραμμή, μία δική μου οπτική των πραγμάτων. Με δέχεται ο κόσμος; Προχωράω. Δεν θα με δέχεται κόσμος κάποια στιγμή; Θα αποχωρήσω διακριτικά. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των συναδέλφων μου, που μπορεί να είναι καλύτεροι ή να ζηλεύουν... Δεν με αφορά.

Τον Μάρκο που γεμίζει το Δελφινάριο - δεν έχω πάει αλλά σας πιστεύω - που έχω δει με τα μάτια μου να τον χειροκρότησε ο κόσμος στο Ηρώδειο και έχει ταλέντο σίγουρα και βγαίνει και γελάει όλος ο κόσμος, γιατί να βγαίνει ως παραπονούμενος και να λέει "πηγαίνετε στα τάρταρα"; Γιατί να το πει αυτό; Εγώ δεν απαντάω σε κανέναν. Εγώ ότι έχω να πω το λέω στον κόσμο. Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν, που έχω απαντήσει 2-3 φορές προσωπικά. Και ο Σεφερλής αυτό πάει να κάνει. Αυτός ο διάλογος που έχει ανοίξει τον οδηγεί σε λάθη.

Ο Μάρκος δεν θα έπρεπε να τους βλέπει όλους αυτούς. Πρέπει να κατανοήσει ότι ποτέ δεν θα τον αποδεχτούν, δεν πάει να κάνει 8 βίντεο. Τη δουλειά σου την υπερασπίζεσαι όταν εξακολουθείς να είσαι καλός σε αυτό που στηρίζεις και κάνεις και σου γεμίζει ο κόσμος τα θέατρα, όχι όταν βγαίνεις και κάνεις βίντεο, που είναι και άσχημα τραβηγμένο, και να λες "δεν έχετε ταλέντο και είστε για τα Τάρταρα". Εκεί μπαίνεις σαν μέρος ενός προβλήματος. Αυτός τσιμπάει. Γιατί τσιμπάει;», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.