Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έφυγε με ύφος σε ερώτηση για Μάστορα - Μαρινέλλα (Βίντεο)

Σαν άλλη star του Hollywood!

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη συνάντησε δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1 και την πλησίασε για μια δήλωση... μια δήλωση που τελικά δεν πήρε ποτέ! Όπως είδαμε στο βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα, η πρώην παίκτρια του GNTM έφυγε τρέχοντας από την κάμερα με ύφος καρδιναλίων.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση έγινε εντελώς τυχαία, ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν άφησε την ευκαιρία να φύγει από τα χέρια της και πήγε κοντά της για να την ρωτήσει για τον Χρήστο Μάστορα και την Μαρινέλα που νοσηλεύεται στο υγεία (δείτε τις εξελίξεις με την υγεία της).

Άλλωστε η Γαρυφαλλιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε κάνει ανάρτηση όπου ευχόταν στην Μαρινέλλα γρήγορη ανάρρωση - δείτε την ανάρτηση.

Η αντίδραση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Όταν όμως το μοντέλο είδε την δημοσιογράφο την προσπέρασε χωρίς να κοιτάξει καθόλου την κάμερα και έφυγε τρέχοντας με ύφος γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους στο πλατό της εκπομπής.

Τα μόνα λόγια που αρκέστηκε να πει ήταν «Να είστε καλά! Καλή συνέχεια παιδιά».

Τι έχει συμβεί με Χρήστο Μάστορα - Μαρινέλλα;

Ο Χρήστος Μάστορας είχε βρεθεί στο επίκεντρο των εκπομπών με αφορμή την συναυλία που ήταν να δώσει στο πλευρό της Μαρινέλλας. Όλα ξεκίνησαν στην αρχή της εβδομάδας όταν έγινε γνωστό ότι τέθηκε εκτός συναυλίας καθώς δεν πήγε ποτέ στην πρόβα και τον έψαχναν αρκετή ώρα και δεν τον έβρισκαν.

Τελικά όταν εμφανίστηκε, εμφανίστηκε απλά με ένα μήνυμα λέγοντας πως είναι άρρωστος και για αυτό δεν κατάφερε να πάει με την τραγουδίστρια να ενοχλείται έντονα. Σχετικά αν αυτό αληθεύει ή όχι σχολιάστηκε έντονα στις εκπομπές (δείτε εδώ). Ωστόσο ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram αναφέροντας πως είναι άρρωστος (δείτε την ανάρτηση) και στη συνέχεια αφαιρέθηκε το όνομα του από την αφίσα.

Η συναυλία στο Ηρώδειο ξεκίνησε, ωστόσο, δυστυχώς η Μαρινέλλα κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όποτε διαγνώστηκε με αιμορραγικό εγκεφαλικό...