Μαρινέλλα: Έγινε γνωστό ένα 24ωρο μετά - «Θρίλερ» η μεταφορά της με το ασθενοφόρο από το Ηρώδειο

Τι συνέβη;

Την ώρα που η Μαρινέλλα βρίσκεται στο νοσοκομείο και δίνει την δική της μάχη μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο, το εγκεφαλικό που υπέστη και την αιμορραγία, σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου που συνέβη το δυσάρεστο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος σχετικά με το γεγονός πως δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο αρχαίο αρχαίο ωδείο, αλλά και για το ότι αυτό που κάλεσαν καθυστέρησε να φτάσει.

Όλη η αλήθεια για το ασθενοφόρο που μετέφερε τη Μαρινέλλα και την καθυστέρηση

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ωστόσο, έγινε γνωστό πως στον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο δεν επιτρέπεται να υπάρχει ασθενοφόρο. ΕΚΑΒ, όμως, δεν υπάρχει ούτε όταν γίνονται εκδηλώσεις εκεί, ούτε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου που είναι μία ανάσα μακριά, κάτι που προκαλεί αίσθηση, διότι σε περίπτωση που ακόμη και κάποιος θεατής να πάθει κάτι, δεν θα μπορεί να γίνει κάτι άμεσα, παρόλο που στο Ηρώδειο υπάρχει ένα μικρό ιατρείο, στο οποίο πήγε η παρέμεινε η τραγουδίστρια όσο περίμενε να μεταφερθεί στην κλινική - δείτε εδώ τα λόγια που αντάλλαξε με τον γιατρό της εκείνη τη στιγμή.

Και ενώ αυτό είναι ένα θέμα από μόνο του, όταν τελικά το ασθενοφόρο του Υγεία ειδοποιήθηκε, στις 21:30 το βράδυ, έφτασε για να την παραλάβει 30 λεπτά αργότερα, στις 22:06 συγκεκριμένα, λεπτά που μπορούν να αποβούν μοιραία για τους ασθενείς. Μάλιστα, μόλις μπήκε στο ασθενοφόρο το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει είναι "ζαλίζομαι" και λιποθύμησε, χωρίς να μπορούν οι ειδικοί να γνωρίσουν τι θα συνέβαινε στην πορεία και εάν θα τα κατάφερνε - δείτε εδώ τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υγεία της έκτοτε.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, σχετικά με το ασθενοφόρο και την καθυστέρηση, ο Γιώργος Λιάγκας, επιβεβαίωσε τα παραπάνω, επισημαίνοντας και τις ελλείψεις του ιατρείου που υπάρχει εκεί: «Ουδέποτε υπήρχε στο Ηρώδειο ασθενοφόρο κρατικό. Το ασθενοφόρο που πήγε, άργησε 45 λεπτά. Δεν είναι πολύς ο χρόνος. Πάει σε αυτό το ιδιότυπο ιατρείο του Ηρωδείου στο οποίο δεν υπήρχε καν στηθοσκόπιο. Πιεσόμετρο υπήρχε, απινιδωτής υπήρχε, όχι όμως από το ιατρείο αλλά από την ομάδα εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού που ήταν εκεί. Ο γιατρός της, ο κύριος Πολιτάκης, ζήτησε στηθοσκόπιο και στηθοσκόπιο δεν υπήρχε.

Ρωτώ την κυρία Μενδώνη και τον κύριο Γεωργιάδη, στο Ηρώδειο που είναι το πιο εμβληματικό θέατρο της χώρας, που τραγουδάνε άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και έχουν και κοινό κάποιας ηλικίας, δε θα έπρεπε να φροντίσει το κράτος να υπάρχει ασθενοφόρο απέξω; Τι πιθανότητες έχει να πάθει κάποιος ένα εγκεφαλικό, ένα καρδιακό, μία λιποθυμία; Μεγάλες! Οι ιδιώτες πληρώνουν 160 ευρώ για να υπάρχει μόνο δύο ώρες απέξω και δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο κρατικό έξω από το Ηρώδειο σε μία τέτοια εμβληματική συναυλία; Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα υποστελεχομένο μόνο από ιδιώτες εθελοντές ιατρείο, χωρίς έναν γιατρό του Ηρωδείου; Είναι δυνατόν να έχουν όλα τα ξενοδοχεία γιατρούς και να μην έχει το Ηρώδειο κάποιον που να τον πληρώνει 1000 ευρώ το μήνα να είναι σε συναυλίες;», ξέσπασε.