Ελένη Μενεγάκη: Πρωινή βόλτα στα βόρεια προάστια την ώρα που οι εκπομπές "σκοτώνονται" για τα νούμερα τηλεθέασης

Εκείνη ζει την ζωάρα της με την οικογένεια της μακριά από όλους

elenimenegaki/Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της από το MEGA, έχοντας πάρει την απόφαση να αφήσει για λίγο το καθημερινό και απαιτητικό πρόγραμμα της τηλεόρασης, απολαμβάνει στο έπακρο την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Πέρασε ένα πανέμορφο καλοκαίρι στην Άνδρο στο ξενοδοχείο που διατηρεί στα Άχλα με τον άνδρα της και σχεδόν καθημερινά μοιραζόταν φωτογραφίες στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους. Άλλοτε από τις βουτιές της στη θάλασσα και άλλοτε από το αγαπημένο της σημείο, το εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου είναι "χωμένο" μέσα στο πράσινο.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι εξορμήσεις με την οικογένεια της με το σκάφος τους σε κοντινά νησιά απολαμβάνοντας τα τοπικά φαγητά, τις βόλτες στα σοκάκια και την αλμύρα της θάλασσα - δείτε το σκάφος τους.

Η νέα καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη

Πλέον η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη έχει να κάνει με την οικογένεια της. Κάθε πρωί ετοιμάζει τις κόρες της Λάουρα - Μαρίνα για το σχολείο, ενώ περνάει χρόνο και με τον σύζυγό της, ενώ έχει και χρόνο να επισκέπτεται την Βαλέρια στο εξωτερικό όπου σπουδάζει. Απολαμβάνει όμως και τον καιρό, κάνοντας βόλτες στα Βόρεια προάστια.

Πριν μερικά λεπτά, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από την βόλτα μαζί με το σκυλάκι της γράφοντας «Πρωινή βολτούλα».

Την ώρα που οι εκπομπές δίνουν καθημερινή "μάχη" για τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε τι συνέβη χθες), η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει την απόφαση να απέχει από όλο αυτόν τον αγώνα. Άλλωστε, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρα της ότι ήταν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους - παρόλο που τα τελευταία χρόνια της καριέρας της εξαιτίας του δύσκολου ανταγωνισμού (αφού πλέον οι εκπομπές είναι πολλές) είχε πέσει σε μονοψήφια.

Πλέον προτιμά να απολαμβάνει όλα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, δηλαδή να έχει τέσσερα πανέμορφα παιδιά, έναν υποστηρικτικό σύζυγό, και την οικονομική δυνατότητα να έχει όσα θέλει τόσο για την ίδια όσο και τα την οικογένεια της...

Όπως συζητιέται όμως, η Ελένη σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση μόνο αν αναλάβει ένα πρόγραμμα που δεν θα παίζει σε καθημερινή βάση και θα είναι late night - δείτε με ποιο κανάλι συζητάει.