Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά δεν είναι εύκολο» - Η εξομολόγηση για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την απόκτηση παιδιού

«Είμαστε 5 μήνες μαζί, εκείνος έκανε το πρώτο βήμα»

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, σήμερα Παρασκευή 27/9, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή αλλά και για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα δικό της παιδάκι.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Κουτσουμπή και το παιδί

Η συζήτηση ξεκίνησε με την συνάντηση που είχαν οι δυο παρουσιάστριες στην Πάρο. Εξομολογήθηκαν μάλιστα ένα χιουμοριστικό περιστατικό με θαυμάστρια που τις είδε και έτρεξε να αποθεώσει την Σταματίνα, ωστόσο δεν μίλησε καθόλου στην Κατερίνα. Μαζί τους ήταν και ο σύντροφό της, Παναγιώτης.

«Σε είδα πολύ ήρεμη πολύ καλά και είδα και έναν Παναγιώτη πολύ γλυκό παιδί», ξεκίνησε η συζήτηση τους για τον επιχειρηματία που διατηρεί σχέση εδώ και πέντε μήνες η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι στην Πάρο ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί, και να περνάνε όμορφο χρόνο μαζί - δείτε τις κοινές φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

«Είμαστε μαζί 5 μήνες, τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Καμιά φορά έρχονται τα πράματα εκεί που δεν τα περιμένεις. Καμιά φορά γίνεται αυτό το κλικ και είναι πιο καλό από ότι φανταζόσουν. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Παναγιώτης. Όποιο κοπλιμέντο έκανε παλιά, το έκανε με διακριτικότητα. Είναι πολύ καλά και νιώθω χαλαρή. Δεν αισθάνονται την ανάγκη ούτε να δημοσιοποιήσω κάτι, ούτε να κρύψω. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που θέλω να κρατήσω για εμένα και την οικογένεια μου. Με τα χιουμοριστικά σχόλια που μου κάνουν γελάω. Δεν έχω πρόβλημα. Έχω μεγάλο θέμα με τα ψεύτικα accounts και τα εμμονικά που σε βρίζουν», αποκάλυψε για πρώτη φορά η παρουσιάστρια για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε η γιγαντιαία φωτογραφία που έχει με τον Παναγιώτη στο καμαρίνι της: «Ένας τηλεθεατές μου έφερε δώρο μια γιγάντια φωτογραφία με εμένα και τον Παναγιώτη. Με συγκίνησε. Είναι ένας θαυμαστής μου χρόνια».

«Δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Νιώθω ότι όλα κυλούν φυσιολογικά. Αυτός έχει τη δική του δουλειά και εγώ τη δική μου», ξεκαθάρισε.

Επίσης, για ακόμα μια φορά μίλησε συγκινημένη για την επιθυμία της να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει το δικό της παιδάκι. «Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια όμως δεν είναι εύκολο. Για εμένα οικογένεια είναι η απόκτηση ενός παιδιού πράγματα που θέλει προσπάθεια και είναι τυχερό», εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά της, είπε: «Τηλεοπτικά νιώθω πολύ καλά με την ομάδα μου και με εμένα. Πατάω γερά στα πόδια μου. Πιέστηκα πολύ πέρυσι. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Λάθη γίνονται στις εκπομπές. Εγώ τα παραδέχομαι. Τώρα νιώθω καλύτερα από ποτέ αλλά όλα είναι ένας μαραθώνιος».