Ενοχλημένος ο ΣΚΑΙ με τον Χρήστο Μάστορα - Προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του και δεν τον βρίσκουν

Τι έχει συμβεί;

NDPPHOTO

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Μάστορας με αφορμή την συναυλία που ήταν να δώσει στο πλευρό της Μαρινέλλας. Όλα ξεκίνησαν στην αρχή της εβδομάδας όταν έγινε γνωστό ότι τέθηκε εκτός συναυλίας καθώς δεν πήγε ποτέ στην πρόβα και τον έψαχναν αρκετή ώρα και δεν τον έβρισκαν.

Τελικά όταν εμφανίστηκε, εμφανίστηκε απλά με ένα μήνυμα λέγοντας πως είναι άρρωστος και για αυτό δεν κατάφερε να πάει με την τραγουδίστρια να ενοχλείται έντονα. Σχετικά αν αυτό αληθεύει ή όχι σχολιάστηκε έντονα στις εκπομπές (δείτε εδώ). Ωστόσο ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram αναφέροντας πως είναι άρρωστος (δείτε την ανάρτηση) και στη συνέχεια αφαιρέθηκε το όνομα του από την αφίσα.

Η συναυλία στο Ηρώδειο ξεκίνησε, ωστόσο, δυστυχώς η Μαρινέλλα κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όποτε διαγνώστηκε με αιμορραγικό εγκεφαλικό - δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ενοχλημένος και ο ΣΚΑΙ με τον Χρήστο Μάστορα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σουσου, ενοχλημένος με τον Χρήστο Μάστορα είναι και ο ΣΚΑΙ σχετικά με ότι αφορά το The Voice. Όπως ειπώθηκε, τον ψάχνουν από το κανάλι για να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια ώστε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή, όμως δεν τον έχουν βρει ακόμα.

Το κανάλι ανησυχεί γιατί τον ψάχνουν περισσότερες ημέρες από τότε που δήλωσε άρρωστος και ο χρόνος τους πιέζει καθώς την επόμενη εβδομάδα πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.