Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Πως είναι σήμερα η Βικτώρια Καρύδα - Το νέο της επάγγελμα, η νέα σχέση και η πρόταση γάμου

Ο αβάσταχτος πόνος που ποτέ δεν έφυγε! Πως έμαθαν τα παιδιά της για την δολοφονία του μπαμπά τους

Ήταν Οκτώβρης του 2018 όταν η ζωή της Βικτώριας Καρύδα, την οποία είχαμε γνωρίσει λίγο καιρό πριν μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, άλλαξε ολοκληρωτικά. Ο σύζυγός της, Γιάννης Μακρής, ο μεγάλος έρωτας της ζωής της και πατέρας των δυο τους παιδιών δολοφονήθηκε άγρια έξω από την κατοικία τους στη Βούλα.

Στις 30 Μαρτίου του 2023, 5 χρόνια μετά την δολοφονία του, η Βικτώρια Καρύδα βρέθηκε στο δικαστήριο για να ακούσει την απόφαση από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για το μέλλον των εμπλεκόμενων στην υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου της και επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που έκρινε τον έναν από τους κατηγορουμένους, αθώο.

Η Βικτώρια Καρύδα με τον επιχειρηματία σύζυγός της Γιάννη Μακρή

Σχεδόν 7 μήνες μετά, η ίδια επέστρεψε στα καθήκοντά της ως μοντέλο και περπάτησε σε πασαρέλα για λογαριασμό fashion show που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, με αφορμή την «33η Athens Fashion Week».

Ζάππειο-"33η Athens Fashion Week".Επίδειξη Kathy Heyndels Marios Togos 02/11/2023

Η Βικτώρια Καρύδα δεν δίνει πολλές συνεντεύξεις και οι δημόσιες εμφανίσεις της, περιορίζονται σε εκείνες που κάνει για λογαριασμό διάφορων σόου μόδας, στα οποία και συμμετέχει. Η τελευταία φορά που μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, ήταν την ημέρα του τελευταίου δικαστηρίου, όπου και προχώρησε σε ένα ξέσπασμα για την υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου της. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης, είπε:

«Καμία καταδικαστική απόφαση δεν γυρίζει τον άνδρα μου πίσω» είπε αρχικά η Βικτώρια Καρύδα ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live. «Αφαιρέσανε μία ψυχή, έφυγε ο άνθρωπός μου και μπαμπάς των παιδιών μου. Μου λείπει πάρα πολύ ο άνδρας μου. Πώς μπορώ εγώ να νιώθω; Ποιος θα μου γυρίσει τον άνδρα μου πίσω; Είναι ψυχολογικός πόλεμος και είμαστε εδώ 4,5 χρόνια και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ζω με αυτό τον θύμο και δε δέχομαι που ο άνδρας μου δεν είναι εδώ μαζί μου. Σκέφτομαι τον άνδρα μου κάθε μέρα, λείπει από τη ζωή μου. Ζω για τα παιδάκια μου, με κάνουν χαρούμενη αυτά και οι φίλοι μου. Θέλω τον άνδρα μου πίσω. Ζω με αυτό το βάρος και με αυτόν τον πόνο, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν χαρούμενες στιγμές στη ζωή μου. Τα παιδιά μου γράφουνε ακόμα γράμματα στον μπαμπά τους και πιστεύουν σε ένα θαύμα».

Η Βικτώρια Καρύδα έχει δηλώσει δημόσια πως δεν θέλει να μιλάει πια γι' αυτό το γεγονός. Πως είναι πολύ δύσκολο για εκείνη και πως γίνεται να μην είναι άλλωστε; Όσα χρόνια κι αν περάσουν...

Τα παιδιά τους, σήμερα, είναι 10 και 12 ετών και δυστυχώς έμαθαν για τον θάνατο του πατέρα τους από το διαδίκτυο. «Τα παιδιά είναι πολύ έξυπνα στην εποχή μας, έχουν ψάξει, το ανακάλυψαν μόνα τους στο ίντερνετ πριν τέσσερα χρόνια. Ήταν σοκ και για μένα, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν και την αλήθεια, γιατί αυτό που έλεγα από την αρχή ήταν ότι "έτσι κι αλλιώς θα το μάθουν"»

Ο νέος άντρας στη ζωή της Βικτώριας Καρύδα

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της το 2023, έβγαινε με κάποιον μετά τον θάνατο του Γιάννη Μακρή ο οποίος μάλιστα της έκανε πρόταση γάμου αλλά δεν μπόρεσε να προχωρήσει... «Έβγαινα με έναν άνθρωπο, ο οποίος στην πορεία μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν μπόρεσα να προχωρήσω, γιατί δεν είχα συναίσθημα. Εγώ για να ξανά παντρευτώ, να ξανακάνω οικογένεια, πρέπει να είμαι full in love. Ήμασταν λίγους μήνες μαζί, γνωριζόμασταν, βγαίναμε και εγώ πιστεύω ότι δεν προχώρησε γιατί δεν ταιριάξαμε και μετά έγινε πρόταση γάμου, εγώ αρνήθηκα γιατί δεν... Στενοχωριέμαι πάρα πολύ θα ήταν τόσο όμορφο, είναι όμορφο γενικά όταν 2 άνθρωποι αγαπιούνται, είναι πάρα πολύ όμορφο όταν και οι δύο είναι ευτυχισμένοι. Όταν ο ένας από τους δύο δεν αισθάνεται το ίδιο, είναι... λυπάμαι, είναι στενάχωρο για τον άνθρωπο»

Φωτογραφίες από τις τελευταίες της εξόδους

Η Βικτώρια Καρύδα πλέον ασχολείται με το real estate ενώ κάνει και κάποιες διαφημίσεις στο instagram και λίγο modeling, φυσικά, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Γλυφάδα. Βικτώρια Καρύδα με τον γιο της 26/03/2024

Γαλλική Πρεσβεία-Επίδειξη μόδας Βασίλειου Κωστέτσου-05/04/2024

Η Βικτώρια είναι πολύ ενεργή και στα social media

Η Βικτώρια Καρύδα έχει έναν λογαριασμό στο instagram ο οποίος μετρά κοντά στους 35 χιλιάδες followers με τους οποίους μοιράζεται καθημερινά πράγματα από την ζωή της. Τα ταξίδια και η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητά της όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.