Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δημήτρης Λάλος: Οι νέες κοινές επίσημες φωτογραφίες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Τους απαθανάτισε ο φακός του Youweekly.gr

NDPPHOTOS

Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους ξεκίνησε μετά τους χωρισμούς τους, ο ηθοποιός από την Έλενα Μαυρίδου (δείτε την ανακοίνωση που είχαν βγάλει) και η ηθοποιός από τον εδώ και πολλά χρόνια Γιάννη Νταλιάνη, που "έσκασαν" σαν βόμβα έναν περίπου χρόνο πριν.

Το ζευγάρι λοιπόν - που ήρθε κοντά μέσα από τη συμμετοχή του στο Σασμό όπου υποδύθηκε το ζευγάρι - φέτος πέρασε το πρώτο του καλοκαίρι μαζί. Έχοντας κάνει διακοπές με τα παιδιά του ο καθένας ξεχωριστά, βρήκαν χρόνο και έκαναν και μόνοι τους για να περάσουν όμορφο ρομαντικό χρόνο σε διάφορα νησιά της Ελλάδας.

Με την επιστροφή τους όμως στην καθημερινότητα μετά το καλοκαίρι, ξεκίνησαν τις πρόβες για την θεατρική παράσταση στην οποία συμπρωταγωνιστούν με τίτλο "Ζωρζ & Φρεντερίκ:Ποιητές του Ονείρου" που θα ανέβει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό θεατρικό αφιέρωμα στο Ρομαντικό Παρίσι του 19ου αιώνα, με επίκεντρο την θυελλώδη και παθιασμένη σχέση δύο κορυφαίων καλλιτεχνών.

Οι κοινές φωτογραφίες Μαριλίτας Λαμπροπούλου - Δημήτρη Λάλου

Χθες Πέμπτη 26/9 η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr να ποζάρουν μαζί στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Δείτε επίσης: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος αυτή την περίοδο! Την κορούλα μου...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Δημήτρη Λάλου για την προσωπική του ζωή

Ο Δημήτρης Λάλος σε συνέντευξη του είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την σύντροφό του, μεταξύ άλλων: «Με την Μαριλίτα έχουμε μία πάρα πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο, διότι κάπως έχουμε μία κοινή επαφή, έχουμε έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε τον ρόλο και την στιγμή, την χειραγώγηση του χρόνου. Με την Μαριλίτα έχουμε ταιριάξει σε αυτό και γι' αυτό καταφέραμε να κάνουμε και αυτό το πολύ δυνατό ζευγάρι. Οι πρόβες μας έχουν ξεκινήσει» - δείτε εδώ την κοινή καθημερινότητά τους.