Ναταλία Δραγούμη: «Στην πρώτη γυμνασίου είχα πάρει κάτω από την βάση στα Θρησκευτικά»

Για το ατίθασο παρελθόν της μίλησε η ηθοποιός

GLOMEX

Στον καναπέ του Studio 4 βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μοιράστηκε εμπειρίες από τα παιδικά και τα εφηβικά της χρόνια που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλή μαθήτρια, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως όταν πήγαινε πρώτη γυμνασίου έμεινε μετεξεταστέα στα Μαθηματικά, ενώ ο βαθμός της ήταν κάτω από την βάση και στα Θρησκευτικά.

Δείτε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: Οι κρίσεις πανικού, η ψυχοθεραπεία και η ψυχανάλυση, τα 23 χρόνια γάμου και οι εμμονικοί θαυμαστές

Τι είπε η Ναταλία Δραγούμη

«Έμεινα στα μαθηματικά γιατί ο μέσος όρος μου ήταν κάτω από 13, οπότε στα μαθηματικά που είχα 8 έπρεπε να τα ξαναδώσω τον Σεπτέμβρη. Ο μέσος όρος μου έπεσε γιατί στο μάθημα των θρησκευτικών μου έβαλαν κάτω από τη βάση», αποκάλυψε η ίδια.

Μάλιστα, όπως είπε η ηθοποιός, ήταν από τις λίγες φορές που την μάλωσε ο πατέρας της, ο οποίος είχε γενικά πολλή κατανόηση. «Ο μπαμπάς μου ήταν καθηγητής στο Κολέγιο Αθηνών στο μάθημα της μουσικής, οπότε ξέρει πάρα πολύ καλά πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά το μάθημα, τα δευτερεύοντα μαθήματα και μου λέει ‘να σου πω αυτό που έχεις κάνει στα θρησκευτικά είναι πάρα πολύ άσχημο και είμαι σίγουρη ότι έκανες καζούρα’. Νομίζω το πήρε πάρα πολύ στραβά αυτό», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Η ηθοποιός επίσης μίλησε για το πιο ατίθασο παρελθόν της και εξομολογήθηκε ότι ο λόγος που στην πορεία σταμάτησε να είναι τόσο τολμηρή ήταν τα παιδιά της: «Τα δείγματα δείχνουν ότι θα ήμουνα πολύ πιο τολμηρή, κάτι με κράτησε, νομίζω τα παιδιά ναι. Τα παιδιά ως καλό το λέω. Παντρεύτηκα και έκανα παιδιά συνειδητά, το ήθελα από μικρή».

Δείτε το βίντεο: