Ταμίλα Κουλίεβα - H μητέρα της πάσχει από άνοια: «Ραγίζει η ψυχή μου να τη βλέπω σε αυτή την κατάσταση»

Το spoiler που έδωσε για τον «Άγιο έρωτα»

Η Ταμίλα Κουλίεβα που γνωρίσαμε ως Θάλεια Μαρκοπούλου στον «Άγιο έρωτα», μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο σε μία εξομολόγηση από καρδιάς.

Όπως αποκάλυψε η χαρισματική ηθοποιός, υπάρχει μια πάρα πολύ δυνατή σκηνή που ανακαλύπτει ως Θάλεια ότι ο σύζυγός της Παύλος Μαρκόπουλος την απατά με την καλύτερή της φίλη Χριστίνα. «Στην εποχή εκείνη η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα», δηλώνει η Ταμίλα Κουλίεβα και συμπληρώνει χαρακτηριστικά πως την Χριστίνα: «δεν θα την πάμε στα δικαστήρια, αλλά τα πράγματα θα είναι λίγο ωμά».

Δείτε επίσης: Ταμίλα Κουλίεβα: Η ανάρτηση με μαγιό στα 57 της χρόνια έριξε το Instagram - H άσκηση που κάνει

Οι δύσκολες σκηνές για την Ταμίλα Κουλίεβα και η ασθένεια της μητέρας της

Όπως είπε, για την ίδια, η προδοσία δεν περιορίζεται στην απιστία ή στο σωματικό κομμάτι. «Υπάρχουν πιο ουσιαστικά πράγματα όπως ο σεβασμός και η αγάπη», τόνισε η Ταμίλα Κουλίεβα, ενώ σε διαφορετικό σημείο αναφέρθηκε στη δυσκολότερη σκηνή της σειράς, που έχει γυρίσει μέχρι στιγμής, λέγοντας: «ίσως ήταν μία από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε, που ήρθαν στο σπίτι οι αρχές κι έπρεπε να στηρίξω την κόρη μου».

Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της είπε ότι το θέμα της άνοιας θα πρέπει να συζητιέται περισσότερο. «Έχω πάει τρεις φορές να τη δω στη Ρωσία, είναι πολύ δύσκολο και ραγίζει η ψυχή μου. Το να συζητιέται αυτό μπορεί να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους και είναι ένα είδος συμπαράστασης. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που το βιώνουν με τους γονείς τους να έχουν κάποιον να το μοιραστούν. Σκέφτομαι αυτή τη γυναίκα που μια ζωή ήταν πολύ δυναμική και επιστήμονας, είναι δύσκολο να τη βλέπεις σε αυτή την κατάσταση. Τα συμπτώματα προχωράνε με γοργούς ρυθμούς», δήλωσε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Κλείνοντας ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου, λέγοντας πως: «Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, προς το παρόν δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κανένας δεύτερος γάμος».

Δείτε τη συνέντευξη: