Στούντιο 4 – Διαφορετική έναρξη με «άρωμα» Μαρινέλλας: «Η σκέψη μας είναι μαζί της και οι προσευχές μας»

«Ήταν βαθιά ριζωμένο μέσα μας ότι αυτό δεν θα το δείχναμε ποτέ»

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση πως η Μαρινέλλα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας της στο Ηρώδειο. Η σπουδαία ερμηνεύτρια έπαθε εγκεφαλικό ενώ τραγουδούσε το τρίτο κομμάτι και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου παραμένει μέχρι αυτή την ώρα. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Δεν θα μπορούσαν στο «Στούντιο 4» να μην κάνουν αναφορά στο περιστατικό, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να δηλώνουν εμφανώς στενοχωρημένοι με αυτό που συνέβη. Παράλληλα έστειλαν τις ευχές τους για ανάρρωση στη Μαρινέλλα και τόνισαν πως θα έχουν διαρκώς εξελίξεις για οτιδήποτε συμβαίνει.

Δείτε επίσης: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έμαθε στην κάμερα για την κατάρρευση της Μαρινέλλας - Η αντίδρασή της

Πώς ξεκίνησαν το Στούντιο 4 οι δύο παρουσιαστές

«Είμαστε όλοι αρκετά ταραγμένοι και πολύ στενοχωρημένοι με τη δυσάρεστη είδηση της Μαρινέλλας. Σήμερα κάπως σαν όλη η επικαιρότητα να έχει προσαρμοστεί πάνω σε αυτό. Η σκέψη μας είναι μαζί της, όπως οι ευχές μας και οι προσευχές μας», ανέφερε στην έναρξη του Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από την πλευρά του ανέφερε: «Θα παρακολουθήσουμε το θέμα και όλες τις εξελίξεις το απόγευμα, γιατί έρχονται διάφορες ειδήσεις. Οι σκέψεις μας είναι σε εκείνη και στην οικογένειά της».

Η αναφορά στο βίντεο με την Μαρινέλλα να καταρρέει

Οι δύο παρουσιαστές αναφέρθηκαν και στο επίμαχο βίντεο με την Μαρινέλλα να καταρρέει πάνω στη σκηνή. «Δεν θα παίζαμε το πλάνο. Δεν θα μπορούσαν στο «Στούντιο 4» να μην κάνουν αναφορά στο περιστατικό στο "Στούντιο 4", αλλά να πούμε και μπράβο στους πρωινούς συναδέλφους που έδωσαν το ρυθμό. Ήταν μία πολύ ιδιωτική προσωπική στιγμή. Τη χαρά μας να τη δείξουμε, για τη λύπη μας πρέπει να μας ρωτήσεις αν θέλουμε να προβληθεί. Στην εποχή των social πρέπει να βάλουμε καινούριους κανόνες στην κουβέντα», σημείωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.