Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η ανάρτηση της συντρόφου του Χρήστου Μάστορα για την Μαρινέλλα

«Τελικά δεν έχουν όλοι...»

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρώδειου την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ στην εγχώρια showbiz, καθώς πρόκειται για μία γυναίκα θρύλο του μουσικού χώρου και ο τρόπος που συνέβη το κακό ήταν πολύ τρομακτικός και δυσάρεστος και για εκείνη, αλλά και για όσους την παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή.

Τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις από τους θαυμαστές της που της εύχονται περαστικά, οι εκπομπές συζητούν συνεχώς τις εξελίξεις της υγείας της μαζί με πρόσωπα που την γνωρίζουν και είναι από το στενό της περιβάλλον, ενώ πολλοί Έλληνες celebrities αναρτούν φωτογραφίες της στα προφίλ τους και μοιράζονται όμορφα λόγια για εκείνη, δείχνοντας έτσι την συμπαράστασή τους.

Δείτε επίσης: Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου έρωτα της Μαρινέλλας - Ο εγκέφαλός του έμεινε χωρίς οξυγόνο για πολλή ώρα

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την Μαρινέλλα

Ανάμεσά τους και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα. Παρόλο που ο καλός της απομακρύνθηκε από την συναυλία λίγο πριν αυτή πραγματοποιηθεί, ύστερα από απόφαση της καλλιτέχνιδας, εξαιτίας της απουσίας του τελευταίου από την πρόβα, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας, θέλησε με τον δικό της τρόπο να της ευχηθεί για την ταχεία ανάρρωσή της.

Ανέβασε, λοιπόν, ένα post από μία άλλη σελίδα, στην οποία, μεταξύ άλλων, γράφει: «Περαστικά σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα, τη Μαρινέλλα! Τελικά δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το μίνιμουμ...» - δείτε εδώ τι λέει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή της.

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για το περιστατικό ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και την σπουδαία ερμηνεύτρια, η Αφροδίτη Γραμμέλη μετέφερε το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, έχοντας μιλήσει με την πλευρά της Μαρινέλλας και τόνισε πως οι συνεργάτες της και η ίδια σάστισαν από τα όσα αντίκρισαν στη γενική πρόβα: Ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη στους στίχους και φαινόταν ανέτοιμος, κάτι που φάνηκε να ενοχλεί ιδιαίτερα τη σπουδαία ερμηνεύτρια. Αντίθετα εκείνη, παρά το γεγονός ότι έχει πει χιλιάδες φορές τα κομμάτια της, επιμένει να τα προβάρει πριν από κάθε συναυλία, δείχνοντας έτσι τον επαγγελματισμό της.

Παρά την υπόσχεση του Χρήστου Μάστορα ότι θα βελτιωνόταν στη γενική πρόβα, τελικά δεν εμφανίστηκε, ενημερώνοντας μέσω γραπτού μηνύματος ότι ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να παρευρεθεί, μόλις 20 λεπτά πριν ξεκινήσουν.

Αυτή φαίνεται πως ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τη μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία αποφάσισε την αποπομπή του από τη συναυλία, ενώ αφαιρέθηκε και το όνομά του από την αφίσα. Το μήνυμα του τραγουδιστή που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε: «Δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, δεν μπορώ να έρθω».