Μπέττυ Μαγγίρα: «Σοκ» - Τι δήλωνε πριν και αφότου κατέρρευσε η Μαρινέλλα πάνω στη σκηνή

Κανείς δεν περίμενε τι θα ακολουθήσει

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρινέλλα, καθώς έπαθε εγκεφαλικό πάνω στη σκηνή «παγώνοντας» το πανελλήνιο. Κανένας απ' όσους βρέθηκαν στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (25/9) δεν φανταζόταν αυτή την εξέλιξη, ειδικά αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες που είχαν προετοιμαστεί για να περάσουν όμορφα.

Ανάμεσα σε εκείνους που επισκέφτηκαν το Ωδείο Ηρώδου Αττικού ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια είχε συνεργαστεί πέρσι μαζί της στη σκηνή, ενώ ήταν συμφωνημένο να συναντηθούν σκηνικά και φέτος.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: Κρίσιμη η κατάστασή της - Τι λέει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Η Μπέττυ Μαγγίρα πριν και μετά το συμβάν με τη Μαρινέλλα

Μπαίνοντας στο Ηρώδειο η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν εμφανώς χαλαρή και ευδιάθετη. «Είναι μία και μοναδική, ανεπανάληπτη», δήλωσε αναφερόμενη στη Μαρινέλλα, ενώ κατευθύνθηκε στη θέση της. Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από το Happy Day στον Alpha:

Τη Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και την ώρα που έβγαινε από το Ηρώδειο, με την παρουσιάστρια να δηλώνει σοκαρισμένη βλέποντας την Μαρινέλλα να καταρρέει. «Παιδιά δεν είναι ώρα τώρα, είμαι σε σοκ», αρκέστηκε να πει η Μπέττυ Μαγγίρα φεύγοντας από τις κάμερες μαζί με τη Ματθίλδη Μαγγίρα. Δείτε το βίντεο από τη Super Κατερίνα: