Ελένη Μενεγάκη: Το τηλεφώνημα του ΑΝΤ1 λίγο μετά το τέλος από το MEGA - Ποιος την πήρε και τι αποφάσισε

Όλη η αλήθεια

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της συνεργασίας της με το MEGA και την λήξη της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να έχει προχωρήσει σε κάποια ενημέρωση σχετικά με το επόμενο βήμα της, με τις φήμες να την θέλουν να μένει εκτός τηλεόρασης, τουλάχιστον για αυτή τη νέα χρονιά, καθώς καιρό τώρα έλεγε πως επιθυμούσε να ηρεμήσει λίγο και να ξεκουραστεί.

Κυκλοφορούν, όμως, και κάποια ρεπορτάζ τα οποία αναφέρουν πως η ίδια σκοπεύει να επιστρέψει πολύ σύντομα στο "γυαλί" και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 είναι όλο και περισσότερα. Σχετικά με το γεγονός αυτό, λοιπόν, υπήρξε μία νέα εξέλιξη σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσου, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Αγκαλιασμένοι με μαγιό στα Άχλα - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον γιο της

Το τηλεφώνημα του ΑΝΤ1 στην Ελένη Μενεγάκη

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως η παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από το κανάλι του Αμαρουσίου, από ανώτερο στέλεχος του σταθμού ειδικότερα, τον Γιώργο Λεβέντη. Το τηλεφώνημα αυτό έγινε σε φιλικό κλίμα, ώστε εκείνος να δει τις βλέψεις της για το μέλλον και εάν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι άλλο στην πορεία. Πάντως, όπως αναφέρθηκε στον αέρα, αυτό ενισχύει το σενάριο της επιστροφής της εκεί μετά από τόσα χρόνια.

Μάλιστα, ένα φιλικό της πρόσωπο, με το οποίο μιλάει συχνά, ανέφερε σε δημοσιογράφο της εκπομπής, πως, παρόλο που εκείνη γενικά δεν αποκαλύπτει ποτέ τα πλάνα της, θεωρεί ότι θα επιστρέψει στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Δείτε επίσης: Νεοκλασικό με τεράστια βιβλιοθήκη στο σαλόνι - Το σπίτι που μένει η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, με τον πατριό της στην Κάρυστο

Το ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα, συμφωνεί με τα παραπάνω. Σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια θα επιστρέψει και σκοπεύει να πάρει "εκδίκηση" για όλα όσα άκουσε αυτό το διάστημα σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και την αποχώρησή της.

Δείτε επίσης: Το έχει στο σπίτι στα Μελίσσια και στην Άνδρο για τύχη - Το φυτό που φέρνει πλούτο, ευτυχία και αγάπη

«Μας γλεντάει όλους κανονικά! Η "μετοχή" Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο δεν πέφτει ποτέ και ας είναι εκτός τηλεόρασης... Θυμηθείτε στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν η Ελένη θα πάρει το όπλο της και την εκδίκησή της επιστρέφοντας δυνατά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Με κατακόκκινο φόρεμα στο Μπατσί για ποτό - Στο πλευρό της ο Ματέο Παντζόπουλος