Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανατριχιαστική ανάρτησή της για την Μαρινέλλα - «Με όλο τον σεβασμό...»

Οι φωτογραφίες που κάθεται στα πόδια της

Από εχθές το βράδυ (25/9) τα social media έχουν πάρει φωτιά από αναρτήσεις που αφορούν την αγαπημένη σε όλους Μαρινέλλα. Κάποιες την δείχνουν την στιγμή που καταρρέει στο Ηρώδειο (δείτε εδώ το βίντεο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων) και κάποιες άλλες την δείχνουν να χαμογελά, αγκαλιά με οικεία πρόσωπα, συνοδευόμενες, μάλιστα, από τις καλύτερες ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Μια από αυτές είναι και της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day, αφού αρνήθηκε να προβάλλει το βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας στην εκπομπή της (δείτε εδώ το βίντεο με τον αφοπλιστικό της λόγο), το μεσημέρι της Πέμπτης 26/9 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κοινές της φωτογραφίες με την Μαρινέλλα στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τα όσα περνά αυτή την στιγμή η παρουσιάστρια που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Αγαπημένη μας κυρία Μαρινέλλα. Με όλο το σεβασμό και την αγάπη που νιώθουμε για εσάς …το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε! Η σκέψη, η αγάπη και φυσικά οι προσευχές μας είναι μαζί σας.», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Buongiornο το πρωί της Πέμπτης 26/9 μπορεί η εγκεφαλική αιμορραγία να ήταν μεγάλη αλλά δεν έχει τεθεί - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - θέμα χειρουργείου και έτσι θα κινηθούν οι γιατροί όπως φαίνεται και το επόμενο 48ωρο. Αν γίνει το χειρουργείο δεν ξέρει κανείς πως μπορεί να εξελιχθεί, οπότε μέχρι τώρα την παρακολουθούν συνεχώς με αξονικές... Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως πριν την συναυλία είχε έντονο πονοκέφαλο...

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: Τα φτωχικά παιδικά χρόνια, οι έρωτες με Καζαντζίδη-Βοσκόπουλο και οι μεγάλες στιγμές της καριέρας της