Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: «Είναι η μέντοράς μου, απαιτεί τον τεράστιο σεβασμό απ' όλους μας...»

«Της οφείλω όλη μου την καριέρα»

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Κανείς δεν φανταζόταν, πηγαίνοντας στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (25/9), τα όσα θα επακολουθήσουν στη σκηνή. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν την Μαρινέλλα ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, με τον οποίο πέρα από συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Ο performer παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, τονίζοντας την αγάπη του για τη Μαρινέλλα. Μεταξύ άλλων ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε ότι της οφείλει μεγάλο μέρος της καριέρας του. Παράλληλα ανέφερε πως νιώθει τυχερός που βρίσκεται στη ζωή του, πριν βέβαια συμβούν όσα συνέβησαν στη σκηνή και η χαρά δώσει τη θέση της στην αγωνία.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Ακούγεται για πρώτη φορά! Το λέω και ανατριχιάζω» - Τι είπε η Μαρινέλλα λίγο πριν ανέβει στη σκηνή στο Ηρώδειο

Όσα δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος για τη Μαρινέλλα

«Η κυρία Μαρινέλλα απαιτεί τον τεράστιο σεβασμό από όλους μας. Δεν μπορείς να σατιρίσεις έναν άνθρωπο που δεν σου δίνει κανένα “πάτημα”, παρά μόνο να τον σεβαστείς και να τον θαυμάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Εμένα είναι η μέντοράς μου, η γυναίκα που της οφείλω σχεδόν όλη μου την καριέρα. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που την έχω στη ζωή μου, την καμαρώνω και την θαυμάζω. Είναι ένας θησαυρός για τους ανθρώπους που είναι γύρω της και που έχουμε την τιμή να είμαστε κοντά της. Είναι ένα δώρο από τον Θεό», κατέληξε ο καλλιτέχνης μιλώντας στις κάμερες, όταν κανείς δεν περιμένει τι θα συμβεί με την Μαρινέλλα.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από το Happy Day στον Alpha:

Καρμική είναι η σχέση της με τους δύο καλλιτέχνες. Εκείνος την άκουσε για πρώτη φορά σε ηλικία τεσσάρων ετών, στην πορεία ξεκίνησε να τη μιμείται, μέχρι που συναντήθηκαν στη σκηνή. Η συνεργασία της Μαρινέλλας με τον Τάκη Ζαχαράτο το 2016-2017 στο μιούζικαλ «Μαρινέλλα - Ζαχαράτος στον Καθρέφτη του Παλλάς» απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για τη χημεία τους στη σκηνή, με τον καλλιτέχνη να δηλώνει πολλές φορές τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό της.