Συγκινήθηκε on air ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον Γιάννη Μόρτζο: «Δεν μπορούσα να του μιλήσω...»

«Ήταν η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση»

Θλίψη σκόρπισε η απώλεια του Γιάννη Μόρτζου, την οποία ανακοίνωσε χθες (25/9) το Σπίτι του Ηθοποιού. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Μεταφέροντας τη δυσάρεστη είδηση σήμερα, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Ο Γιάννης Μόρτζος είχε κάνει την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και υποδυόταν τον πατέρα του παρουσιαστή.

Δείτε επίσης: Γιάννης Μόρτζος: Σπαρακτικός ο αποχαιρετισμός της συζύγου του – «Πέθανα και ‘γω μαζί του»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με το ζόρι συγκράτησε τα δάκρυά του για τον Γιάννη Μόρτζο

«Με τον Γιάννη Μόρτζο είχαμε συνεργαστεί στον Πλάτανο, ήταν ο μπαμπάς μου. Ήταν η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση, έκανε τον πατέρα μου, ο οποίος εμφανιζόταν σε μένα με τη μορφή της μνήμης, δηλαδή ως φάντασμα και γενικότερα ερχόταν έτσι στη δεύτερη σεζόν αυτής της σειράς», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της ΕΡΤ.

«Είχα μια σκηνή, θυμάμαι, σε ένα πάρκο μαζί με τον Γιάννη Μόρτζο, στο τέλος της δεύτερης σεζόν, που ήταν πάρα πολύ συγκινητική και δεν μπορούσα να του μιλήσω από τη συγκίνηση. Είχαμε έναν διάλογο που τον ευχαριστούσα… Παιδιά, το λέω και συγκινούμαι…», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος πριν διακόψει, εμφανώς φορτισμένος, ώστε να συνεχιστεί η ροή της εκπομπής.