Άκης Σακελλαρίου: Οριστική η απόσυρση του από το θέατρο μετά το ατύχημα - Η νέα ανακοίνωση του θεάτρου

Αναβλήθηκε και η συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

NDP PHOTO

O Άκης Σακελλαρίου στις 16/09, ενεπλάκην σε ένα σοβαρό τροχαίο. Ο ηθοποιός επέβαινε τη μηχανή του στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Μέτς όταν ένα λεωφορείο τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σε μεγάλο βαθμό. Γρήγορα κατέφτασε το ΕΚΑΒ όπου του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Την ίδια μέρα, ο ηθοποιός είχε προγραμματιστεί να ανέβει στη σκηνή, όπου θα εκτελούσε τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη παράσταση "Ικέτιδες" του Αισχύλου. Η θεατρική παράσταση αμέσως μετά την ανακοίνωση του ατυχήματος αναβλήθηκε από το θέατρο (δείτε εδώ την ανακοίνωση του θεάτρου).

Ο Άκης Σακελλάριου είχε τραυματιστεί σε σημείο να χρειαστεί να διακομιστεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Μετά λοιπόν από την επιτυχή εκτέλεση του χειρουργείου, ο ίδιος όταν συνήλθε, έκανε την πρώτη του δήλωση στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του.

NDP PHOTO - Ο Άκης Σακελλαρίου σε έξοδο του στην Αθήνα

Η νέα επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου για την οριστική αναβολή του Άκη Σακελλαρίου

Το θέατρο όπου συνεργάζεται ο Άκης Σακελλαρίου, σήμερα, 26/09, εξέδωσε νέα ανακοίνωση όπου ενημερώνει το κοινό την αναβολή της συνεργασίας του ηθοποιού με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Οι δυο τους ήταν ένα βήμα πριν τη συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή», στις 9 Οκτωβρίου, αλλά, το τροχαίο με τη μηχανή άλλαξε αυτά τα πλάνα.

Η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου:

«Η παραγωγή του Θεάτρου Βρετάνια με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το ανέβασμα της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό. Θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το συντομότερο δυνατόν!Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της παράστασης.

Να θυμίσουμε ότι το τροχαίο του ηθοποιού σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Συγγρού, όταν καθώς εκείνος κινούνταν σε αυτή με τη μηχανή του, οδηγός λεωφορείου τον παρέσυρε.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση για το ατύχημα, ο Άκης Σακελλαρίου είχε μιλήσει στο TLIFE αναφέροντας μεταξύ άλλων, «Είμαι καλά δόξα τω Θεώ. Έχει τραυματιστεί το πόδι μου αρκετά. Έχω τρία κατάγματα και μία πολύ σοβαρή ρήξη συνδέσμου. Δεν θα γλυτώσω το χειρουργείο»