Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε παραλία της Μυκόνου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι (Βίντεο)

Περνά τις τελευταίες μέρες της στη Μύκονο με την οικογένεια της

NDP PHOTO

Έχουν περάσει μόλις τρείς μήνες από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στη ζωή τον δεύτερο γιο της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του youweeekly.gr από το μαιευτήριο). Η ίδια μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Μύκονο όπου περνούν οικογενειακές στιγμές.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια πριν τέσσερις μέρες, στις 22 Σεπτεμβρίου, γιόρτασε τα 37α γενέθλια της στο νησί των Ανέμων. Μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την ξεχωριστή μέρα αλλά και, τις εκπλήξεις που είχαν προγραμματίσει η οικογένεια και οι φίλοι της.

Οι ξέγνοιαστές στιγμές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Μύκονο

Η παρουσιάστρια λοιπόν, παραμένει για λίγες ακόμη μέρες στη Μύκονο, όπου ευχαριστιέται ξεγνοιασιάς στιγμές πλάι του συζύγου της και των παιδιών της. Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos Live την απαθανάτισε να διασκεδάζει στο γνωστό beach bar του νησιού, Nammos και να απολαμβάνει τις διακοπές της. Κατά τη διαμονή της στο νησί συνάντησε μάλιστα τον επενδυτή του Dragon’s Den, Λέων Γιοχάη, και την σύζυγό του, με τους οποίους αντάλλαξε τα εξής λόγια: «Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί, οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες, αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα».

Δείτε το βίντεο:

Η αφοσίωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην οικογένεια της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν ζευγάρι τον Αύγουστο του 2020 και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2022. Αμέσως ξεκίνησαν να μεγαλώνουν την οικογένεια τους, αφού μετά τον γάμο η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο πρώτο τους παιδί. Φέτος η οικογένεια τους έχει μεγαλώσει κατά ένα μέλος, χαρίζοντας στον πρωτοτόκο γιο της έναν αδερφό. Η ίδια προτιμάει να μην μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες για την οικογένεια της και προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφιλ μπροστά από τα ΜΜΕ, όπως άλλωστε επιθυμεί και ο σύζυγος της. Σε παλαιότερη δήλωση της μάλιστα, είχε πει: «Γενικότερα δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άντρας μου».