Φαίη Σκορδά: «Ντράπηκα γιατί...» - Η αναφορά της στην κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Σοκ και θλίψη επικρατεί με την είδηση πως η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, έπειτα από την κατάρρευση της στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε στο Ηρώδειο στην προγραμματισμένη συναυλία της με τον Αντώνη Ρέμο (δείτε βίντεο).

Από νωρίς το πρωί οι εκπομπές μιλάνε με συγκινητικά λόγια για την σπουδαία ερμηνεύτρια και της εύχονται όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει και πάλι στη σκηνή δυνατή και να τραγουδήσει τις μεγάλες επιτυχίες της. Ανάμεσα τους και η εκπομπή Buongiorno με την Φαίη Σκορδά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι σοκαρισμένοι με το περιστατικό ενώ ξέσπασαν και για το βίντεο που έχει δημοσιευθεί παντού.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για την Μαρινέλλα;

«Εμένα χθες με σόκαρε. Μετά τα έβαλα και με τον εαυτό μου. Ερχόντουσαν βίντεο την ώρα της λιποθυμίας. Στην αρχή δεν ξέραμε αν θα συνεχιστεί ή όχι η συναυλία. Μετά μπήκα στα site και είδα το βίντεο παντού και από ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί και ντράπηκα. Ντράπηκα γιατί το είδα και εγώ. Έγινε συνένοχος σε όλο αυτό. Είναι μια στιγμή η οποία δεν χαρακτηρίζει κανέναν άνθρωπο. Είναι μια ευαίσθητη στιγμή μιας γυναίκας με μια τεράστια πορεία ετών που δεν την χαρακτηρίζει αυτή η στιγμή. Κρατάμε ότι ήταν πάνω στη σκηνή και έδινε το 100% του εαυτού της», είπε μεταξύ άλλων στην έναρξη της εκπομπής της η παρουσιάστρια φανερά σοκαρισμένη.

«Δεν είναι λογικό να τραβάς βίντεο και αμέσως να το ποστάρεις. Αυτό είναι μια κατάντια. Το να τραβάς, να ζουμάρεις και αμέσως να το αναρτάς... δεν είσαι άνθρωπος, φίλε», σχολίασε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε λίγες ώρες μετά η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός, Ηλίας Κ. Πολιτάκης»