Συντετριμμένοι Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: «Παρακαλάμε για τα καλά νέα, να ακούσουμε...»

Μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας και το εγκεφαλικό

Τεράστια είναι η αγωνία για την υγεία της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε στη συναυλία της στο Ηρώδειο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία έχοντας υποστεί αιμορραγικό επεισόδιο (δείτε το ιατρικό ανακοινωθέν). Από χθες 25/9 που σημειώθηκε το δυσάρεστο γεγονός όλοι είναι συγκλονισμένοι.

Από νωρίς σήμερα οι εκπομπές είναι "παγωμένοι" με την κατάσταση της σπουδαίας ερμηνεύτριας και μιλούν με τα πιο συγκινητικά λόγια, ενώ εύχονται όλα να πάνε καλά αφού η κατάσταση της είναι κρίσιμη, όπως κρίσιμα θα είναι και τα επόμενα 24ωρα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα, ξέσπασε στην έναρξη του Happy Day για το βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει την κατάρρευση της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή. Η ίδια επέλεξε να μην το προβάλλει, λέγοντας στους τηλεθεατές της πως αν δεν τους αρέσει η απόφαση της αυτή να αλλάξουν κανάλι - δείτε εδώ.

Συγκλονισμένοι και Χατζίδου - Παύλου με την Μαρινέλλα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν είσοδο στην εκπομπή Breakfast@Star με ένα τραγούδι της. Ευχήθηκαν περαστικά και δήλωσαν συντετριμμένοι.

«Περαστικά να πούμε στη σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, είμαστε σοκαρισμένοι. Είμαι πολύ φορτισμένη από όλο αυτό το γεγονός και φαντάζομαι οι περισσότεροι το γνωρίζετε. Είμαστε συντετριμμένοι, τι να λέμε τώρα. Όλοι ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Παρακαλάμε για τα καλά νέα, να ακούσουμε ένα καλό νέο», συμπλήρωσε την σύζυγό του ο Ετεοκλής Παύλου.

Τι μετέφερε η Ματίνα Παγώνη;

«Κανένας δεν μπορεί να σας πει την εξέλιξη αν δεν περάσουν 2 με 3 μέρες. Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα, το πιο βαριά. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή κι επιμονή για να δούμε αν η αιμορραγία επεκτείνεται ή σταθεροποιείται. Η εγκεφαλική αιμορραγία έχει ένα βασικό σύμπτωμα, την έντονη κεφαλαλγία. Είναι πλέον θέμα οργανισμού. Η ηλικία, το στρες παίζουν πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Γενικά, δεν έπρεπε να βγεις στην σκηνή να συνεχίσεις την ένταση» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη σήμερα 26/9 για την κατάσταση της Μαρινέλλας.