Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Θα πάρουμε διαζύγιο αλλά ακόμα δεν...»

Η αποκάλυψη για το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης στη ζωή του

NDP PHOTO

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου είναι ένα από τα ζευγάρια που η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν "βόμβα" φέτος το καλοκαίρι, καθώς το ζευγάρι δεν είχε δείξει μέχρι στιγμής ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στην σχέση του. Μετά από κοινή πορεία γάμου τα τελευταία 17 χρόνια και την γέννηση της κορούλας τους, αποφάσισε να πάρει ξεχωριστούς δρόμους.

Η ηθοποιός, στις 11 Αυγούστου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού (δείτε εδώ την ανάρτηση). Οι δυο τους πέρασαν τους καλοκαιρινούς μήνες ξεχωριστά...

Και οι δύο προσπάθησαν μετά την επισημοποίηση του χωρισμού τους να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, χωρίς να αναφέρονται για το θέμα στα ΜΜΕ. Ο Γιάννης Αϊβάζης σε παλαιότερη του συνέντευξη είχε αναφέρει: «Προφανώς θα μάθουν οι δημοσιογράφοι που πιέζουν την Μαρία κι εμένα όσα πρέπει να μάθουν, όχι όλα, γιατί είναι προσωπικό κομμάτι. Είμαστε καλά με τη Μαρία, τα επαγγελματικά μας είναι επαγγελματικά. Δεν χρειάζεται όταν χωρίζει ένα ζευγάρι να πλακώνεται στο ξύλο κιόλας, είναι χαζό αυτό»

NDP PHOTO - Κοινή φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Τι είπε ο Γιάννης Αϊβάζης για την Μαρία Κορινθίου και το διαζύγιο τους

Σήμερα, 26/09, ο Γιάννης Αϊβάζης, αναφέρθηκε ξανά στον χωρισμό του με την πρώην σύζυγο του Μαρία Κορινθίου στις κάμερες του Happy Day του ALPHA και είπε: «Δεν παραδεχτήκαμε το δημοσίευμα χωρισμού μας απλά δεν το διαψεύσαμε. Αφού είναι αλήθεια. 17 χρόνια με την Μαρία μεγαλώσαμε μαζί. Δεν μπορώ να απαντήσω αν έφυγε το ερωτικό κομμάτι. Όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι χωρίζουν και στα χαρτιά προφανώς. Προφανώς θα πάρουμε διαζύγιο, ακόμα δεν έχουμε υπογράψει κάτι. Δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να μπω σε μια μόνιμη σχέση».