Αντώνης Ρέμος: Τα λόγια που ψέλλισε αναστατωμένος στις κάμερες μετά το εγκεφαλικό της Μαρινέλλας

Έφυγε εσπευσμένα από το Ηρώδειο για να βρεθεί κοντά της

Συγκλονισμένοι είναι όλοι με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η τραγουδίστρια λιποθύμησε στο Ηρώδειο με την κατάσταση της να επιβαρύνεται μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο ιατρικό κέντρο (δείτε βίντεο).

Στο πλευρό της βρίσκεται η κόρη της αλλά και η εγγονή της που της έχει τεράστια αδυναμία, ο προσωπικός της ιατρός και κάποιοι από τους συνεργάτες της. Από το πρώτο λεπτό μάλιστα έτρεξαν στο πλευρό της και ο Τάκης Ζαχαράτος με τον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα, με τον τραγουδιστή συνεργάστηκαν για την συναυλία αυτή στο Ηρώδειο και θα τραγουδούσαν μαζί στη σκηνή. Ο ίδιος λοιπόν, έφυγε γρήγορα από τη συναυλία και πήγε στο νοσοκομείο για να μάθει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει.

Η μόνη δήλωση που κατάφερε να κάνει ο Αντώνης Ρέμος για την Μαρινέλλα

«Όλα καλά παιδιά. Θα δούμε. Θα περιμένουμε το ιατρικό ανακοινωθέν και θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση» είπε στους δημοσιογράφους φανερά αναστατωμένος.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε λίγες ώρες μετά η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός, Ηλίας Κ. Πολιτάκης»