Μαρινέλλα: Η πρώτη διάγνωση μετά την κατάρρευση της τραγουδίστριας

Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της Μαρινέλλας

NDPPHOTO

Παραμένει στο νοσοκομείο "Υγεία" η Μαρινέλλα, η οποία απόψε, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, κατέρρευσε, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών μιλούν για εγκεφαλική αιμορραγία. Συγκεκριμένα, το Πρώτο Θέμα αναφέρει ότι οι γιατροί της έκαναν μαγνητική τομογραφία, μέσα από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία. Υπενθυμίζουμε ότι η ερμηνεύτρια παραπονιόταν για ισχυρούς πονοκεφάλους τις προηγούμενες ημέρες.

Προς το παρόν, οι τελευταίες πληροφορίες του Πρώτου Θέματος αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλα οι γιατροί αναφέρουν πως η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή και η νύχτα θα είναι κρίσιμη. Στο πλευρό της έσπευσε η κόρη της. Ο προσωπικός της γιατρός βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες μόλις κατέρρευσε. Η ίδια παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου 1 ώρα, πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: Λίκνιζε το κορμί της σαν 20αρα ενώ είναι 86 - Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι της την συναυλία της στην Κύπρο

Τι έπαθε η Μαρινέλλα

Η 86χρονη ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί σκηνής, μπροστά στους θεατές, καθώς τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι του προγράμματος, την μεγάλη επιτυχία "Τα λόγια είναι περιττά". Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συναυλία αναβλήθηκε και η πρώτη ενημέρωση που έλαβαν οι θαυμαστές της Μαρινέλλας ήταν ότι η τραγουδίστρια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε άμεσα στα καμαρίνια, όπου και ο προσωπικός της γιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Μετά από 1 ώρα περίπου, το ασθενοφόρο την μετέφερε στο Υγεία.

Δείτε την στιγμή που ανακοινώθηκε η ακύρωση της συναυλίας:

Σημειώνουμε ότι ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους παρατήρησαν έντρομοι ότι η τραγουδίστρια πριν καταρρεύσει είχε αρχίσει να τρέμει. Το κοινό πάγωσε μετά το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν σταδιακά να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ανήσυχοι όλοι για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως σχολίασαν ορισμένοι από όσους παρευρέθηκαν στην συναυλία, από το πρώτο τραγούδι η Μαρινέλλα φαινόταν καταπονημένη και ασταθής.

Ήδη, φίλοι αλλά και θαυμαστές της τραγουδίστριας έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις και ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Δείτε τις αναρτήσεις παρακάτω:

instagram