Ματίνα Παγώνη: Οι τηλεοπτικές προτάσεις, η φωτογραφία με το μαγιό και η σχέση της με την ιταλική μαφία

Η γνώμη της για τις πλαστικές επεμβάσεις

NDPPHOTO

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στην Κατερίνα Νινιού, αποκαλύπτοντας πολλές πτυχές της ζωής και της καριέρας της. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε την αμφιλεγόμενη φωτογραφία που δημοσίευσε με μαγιό, τις προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως είχε πολύ καλές σχέσεις με μια οικογένεια μαφιόζων στην Ιταλία.

Αναφερόμενη στη φωτογραφία της, η Ματίνα Παγώνη δήλωσε: «Από 18 χρόνων ασχολούμαι με τον συνδυασμό των ρούχων μου. Δεν έδωσα καμία σημασία στα αρνητικά σχόλια της φωτογραφίας μου με το μαγιό. Στο παρελθόν είχα βγάλει ίδια φωτογραφία και δεν είχε γίνει κανένα σχόλιο και προφανώς τώρα κάποιοι αργόσχολοι ασχολήθηκαν με αυτό».

Στη συνέχεια, η Παγώνη μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί: «Με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές να κάνω δική μου εκπομπή αλλά δεν θεωρώ ότι θα είμαι καλή σε αυτό, γιατί εγώ ασχολούμαι μόνο με το επιστημονικό κομμάτι». Τόνισε επίσης την αγάπη της για τη μόδα, αναφέροντας ότι έχει πολλά σακάκια και κάθε χρόνο προσφέρει πολλά από αυτά. «Δεν θα έκανα ποτέ αισθητική επέμβαση, μια γυναίκα μου είπε απορώντας “ρε τελικά δεν έχεις κάνει τίποτα”».

Η Ματίνα Παγώνη εξέφρασε την εκτίμησή της για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, λέγοντας: «Συμπαθώ τον Κωνσταντίνο Αργυρό, γιατί είναι σοβαρός και καλός τραγουδιστής».

Δείτε επίσης: Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται την Ματίνα Παγώνη για τη σέλφι με μαγιό: «Ηλικιοφοβικά σκουπίδια...»

Οι δύσκολες στιγμές στη ζωή της Ματίνας Παγώνη

Όσον αφορά τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, η Ματίνα Παγώνη εξομολογήθηκε: «Οι πιο δύσκολες στιγμές για μένα ήταν όταν έχασα τη μητέρα και τον πατέρα μου, τα οποία δεν αποδέχτηκα ποτέ».

Αναφέρθηκε επίσης στη ζωή της στη Νάπολη, λέγοντας: «Στη Νάπολη ζούσα με μια οικογένεια που η γυναίκα ήταν η αρχηγός της περιοχής. Η οικογένεια αυτή με αγάπησε, ήταν δικοί μου άνθρωποι αλλά δεν ήξερα όλα αυτά που συνέβαιναν εκεί». Παρά τις αποκαλύψεις, τόνισε πως δεν άλλαξε κάτι για εκείνη όταν έμαθε την αλήθεια.

Δείτε το βίντεο: