Βίκυ Κάβουρα & Γιώργος Τζαβέλλας: Αγκαλιασμένοι στο Ηρώδειο για τη φιλανθρωπική συναυλία του ΤΑΣΕΗ

Τους «πέτυχε» ο φακός στην κερκίδα

Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας ζουν την ωραιότερη περίοδο στη ζωή τους. Πρόσφατα, το ζευγάρι έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ηρώδειο, στηρίζοντας μια φιλανθρωπική συναυλία του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείων Ελλήνων Ηθοποιών), που είχε στόχο τη συγκέντρωση πόρων για συναδέλφους του καλλιτεχνικού χώρου που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η φιλανθρωπική συναυλία «Το ελληνικό σινεμά τραγουδά» συγκέντρωσε πολλές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό κόσμο, μεταξύ αυτών και η Βίκυ Κάβουρα, με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Το ζευγάρι που συχνά στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, δεν θα μπορούσαν να λείπει από τις κερκίδες.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Το έκανε πρωί βράδυ για 50 μέρες - Το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά μετά τη γέννα της κόρης της

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας, εκτός από την επαγγελματική τους επιτυχία, περνούν την πιο όμορφη φάση της ζωής τους ως γονείς. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει πρόσφατα μια κόρη, γεγονός που τους γεμίζει ευτυχία και τους φέρνει ακόμη πιο κοντά. Η νέα τους οικογένεια αποτελεί την προτεραιότητά τους, ενώ τόσο η Βίκυ όσο και ο Γιώργος έχουν δηλώσει πως η κόρη τους τους έχει αλλάξει τη ζωή.

«Όταν έμεινα έγκυος δούλευα στο θέατρο. Δεν πήγα στην Θεσσαλονίκη γιατί δεν γινόταν με τίποτα. Δούλευα μέχρι τον τρίτο προς τέταρτο μήνα, απλά έγινε ένα ατύχημα πάνω στη σκηνή και μετά δεν μπόρεσα να συνεχίσω», έχει δηλώσει η Βίκυ Κάβουρα.

Όσον αφορά στη νέα της καθημερινότητα, είχε συμπληρώσει: «Μου αρέσει να προσαρμόζω τα πράγματα. Κάνω ακριβώς αυτά που έκανα και έχω και το μωρό. Είναι πολύ ήσυχη η μικρή. Θεωρώ ότι είναι ήσυχη επειδή είμαι κι εγώ, δεν την αγχώνω. Ο Γιώργος είναι πιο αγχώδης με το μωρό. Είναι χαζομπαμπάς, αυτό το άγχος του δεν το καταλαβαίνω με τίποτα».

«Είπα στη γυναικολόγο μου να με ζυγίσει όταν γεννήσω. Αλλά δεν πήγα να γεννήσω. Πήγα για μία εξέταση και γέννησα λίγο πρόωρα, οπότε μετά το ξέχασα κι εγώ κι αυτή. Δεν είχα πάρει πολλά κιλά όμως. Πέρασα το πρώτο τρίμηνο μια δυσκολία, αλλά όλα πήγαν καλά μετά», κατέληγε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.