Ελεονώρα Μελέτη: «Το έχω ζήσει με πολλή καταπίεση στην τηλεόραση, έπεσα σε ακραία στιλιστικά λάθη»

Πώς απάντησε στα σχόλια για την πρόσφατη εμφάνισή της στην Ευρωβουλή

Στο επίκεντρο του σχολιασμού, για τους λάθος λόγους, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η Ελεονώρα Μελέτη. Η εμφάνισή της στην Ευρωβουλή συγκέντρωσε αντιδράσεις από την... fashion police που αντέδρασε τόσο στο πουκάμισο που επέλεξε, καθώς και στο γενικότερο σύνολο.

Μιλώντας στην εκπομπή Action Τώρα, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στους επικριτές της, λέγοντας με χιούμορ αρχικά: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει στιλίστας στο Ευρωκοινοβούλιο. Να ξεκινήσουμε από αυτό».

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω ζήσει στο σπίτι μου να έχεις άνθρωπο που οι νοητικές του ικανότητες σβήνουν όπως τα φώτα σε δωμάτιο...»

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στα αρνητικά σχόλια

«Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ προσωπικά. Είναι τα προσωπικά μου ρούχα, όποιος με ξέρει στη ζωή μου αυτά τα ρούχα φοράω κάθε φορά που βγαίνω έξω. Μου αρέσουν τα σακάκια, όταν έχω μαζεμένα τα μαλλιά και φοράω ένα ωραίο κραγιόν, μου αρέσει να είναι κλειστό το πουκάμισο», σημείωσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

«Το Ευρωκοινοβούλιο δεν υπάγεται σε κανόνες. Ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει. Δε θα δεις κάποιον στην Ολομέλεια να έρθει με τουαλέτα ή σαν να πηγαίνεις σε βάφτιση. Οι περισσότεροι επιλέγουν το γνωστό office look γιατί είναι σαν να δουλεύεις σε ένα τεράστιο γραφείο. Από εκεί και έπειτα, πιστέψτε με, ότι αν εγώ έχω υποταχθεί σε στιλιστικούς νόμους, περισσότερο το έχω ζήσει με πολλή καταπίεση στην τηλεόραση πολλά χρόνια, πέφτοντας μάλιστα σε πολλά και ακραία στιλιστικά λάθη που δεν είναι του χαρακτήρα μου, αλλά ήθελα να ακολουθήσω το πρότυπο, στο ξεκίνημα της καριέρας μου… Εδώ λειτουργώ παντελώς ελεύθερα κι αυθόρμητα, είναι τα ρούχα που έχω στην ντουλάπα μου», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα.