Γρηγόρης Αρναούτογλου: «10 φάρμακα παίρνω...» - Εξελίξεις με την υγεία του

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα»

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν έπειτα από μια αδιαθεσία που ένιωσε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο παρουσιαστής είχε ένα σοβαρό πρόβλημα με το γαστρεντερικό του σύστημα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν τα γυρίσματα της late night εκπομπή, The 2night show.

Όπως έγινε γνωστό, έπαθε έπαθε μια μικρή δηλητηρίαση έπειτα από φαγητό που έφαγε από μαγαζί και είχε μέσα άπλυτο λαχανικό το οποίο κατανάλωσε. Στις πρώτες του δηλώσεις μάλιστα ήταν εμφανώς καταβεβλημένος από την ταλαιπωρία που βιώνει.

Σήμερα Τετάρτη 25/9 το πρωί μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή μίλησε για το πρόβλημα που έπαθε με την υγεία του, αποκαλύπτοντας πως παίρνει 10 φάρμακα.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση της υγείας του

«Έχω τη σακούλα με τα φάρμακα μαζί, 10 φάρμακα παίρνω. Έχω περάσει πολύ δύσκολα. Παιδιά, τρώτε σπίτι, μαγειρεύετε σπίτι. Δυστυχώς εγώ που ήμουν ο άνθρωπος του έξω... Έχω πάει με τα γυρίσματα σε 20 νησιά φέτος μέσα στο καλοκαίρι και όπου πήγαινα, σε ολόκληρος νομούς τους έλεγα που να φάμε και όλοι μου έλεγαν από τα 500 μαγαζιά που έχει, ένα με δύο μαγαζιά και λέω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει πρόβλημα φαγητού; Ο καθένα ανοίγει διάφορες επιχειρήσεις, να ανοίξει ό,τι θέλει. Με ποιο δικαίωμα; Δεν μπορούμε να βρούμε να φάμε καλά. Υπάρχουν 1.000 εστιατόριο και τρώμε καλά στα 10. Δεν ξέρουμε από που να παραγγείλουμε. Κοιταζόμαστε και ρωτάμε που θα φάμε. Δεν ξέρουμε από που να φάμε και αυτό είναι φοβερό και τρομερό.

Με ρωτάνε γιατί δεν έκανα μήνυση για το λαχανικό αλλά μία φορά ένα λάθος το συγχωρείς μπορεί να γίνει από παντού. Αν από αυτό τον άνθρωπο ξανά έτρωγα και ξανά γινόταν θα το έκανα. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα αλλά δεν πειράζει. Θα μπορούσα να τους κάνω μήνυση, έχω κρατήσει την απόδειξη τα πάντα αλλά νιώθω ότι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος ένα λάθος. Είναι χρόνια μαγαζί. Θα ξαναφάω από εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.