Πάνος Ιωαννίδης: Συγκλονισμένος με τον θάνατο του Διονύση Πρώιου: «Τι να πω; Δεν υπάρχουν λόγια...»

Η αντίδραση του κριτή του MasterChef για τον χαμό του πρώην παίκτη

Βαθιά συγκίνηση έχει προκαλέσει ο άδικος θάνατος του Διονύση Πρώιου. Ο 58χρονος πρώην παίκτης του MasterChef, έχασε τη ζωή του λίγες ώρες αφότου έπεσε με τη μηχανή του το μεσημέρι της Παρασκευής 20/09. Ο χαμός του συγκλόνισε τη κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ, καθώς -τραγική ειρωνεία- το μοιραίο τροχαίο έγινε με την ίδια μηχανή που είχε σκοτωθεί και ο γιός πριν κάποια χρόνια (δείτε εδώ τι είχε πει για τον γιο του).

Μάλιστα, μέχρι και σήμερα, η οικογένεια του Διονύση Πρώιου δεν γνωρίζει τα πραγματικά αίτια θανάτου του, τι ήταν δηλαδή αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα. Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ζητά την βοήθεια του κοινού για να βρεθούν τυχόν μάρτυρες που ήταν μπροστά στο συμβάν.

Κατά τη διάρκεια της audition του στο παιχνίδι μαγειρικής, MasterChef, ο Διονύσης Πρώιος είχε μιλήσει για τον γιο του στους κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά, και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και είχε συγκινήσει με την ιστορία του. Μεταξύ άλλων, σε μία από τις τελευταίους του συνεντεύξεις, είχε δηλώσει πως: «Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, πήγε και χαιρέτησε όλους τους πελάτες και τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου”, ενώ δεν το έκανε, ο Μιχάλης ήταν πολύ low profile. Όταν βγήκα έξω με φίλησε 2-3 φορές, μου έλεγε “είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό”. Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας χαιρετάει όλους, επειδή έφευγα για Αργεντινή. Τελικά έφευγε αυτός για αλλού...»,

Η αντίδραση του Πάνου Ιωαννίδη για τον θάνατο του Διονύση Πρώιου

Ο Πάνος Ιωαννίδης, είναι ο πρώτος από τους κριτές του MasterChef που αντιδρά στον τραγικό θάνατο του Διονύση Πρώιου. Ο ίδιος λοιπόν, μίλησε στις κάμερες της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1 και είπε: «Στεναχωρήθηκα πάρα πάρα πολύ, γιατί ήταν ένα εξαιρετικό παιδί σίγουρα. Τι να πω; Δεν υπάρχουν λόγια καθόλου. Στεναχωρηθήκαμε όλοι».