Κούλλης Νικολάου: «Το ερωτικό στοιχείο σε ένα ζευγάρι είναι απαραίτητο, δεν παντρευόμαστε για να γίνουμε φίλοι»

«Είμαι ερωτικός άνθρωπος, φωτιά και λιοντάρι»

Καλεσμένος στο Buongiorno βρέθηκε ο Κούλλης Νικολάου. Ο παραγωγός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του, Κλαίρη, με τη Φαίη Σκορδά να τονίζει πόσο αγαπάει εκείνη και τα δύο παιδιά τους, τον Νεκτάριο και την Ελένη.

«Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Τσακωνόμαστε, αλλά είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι, 23 χρόνια μαζί. Νιώθω τυχερός, γιατί είναι ένα ερωτεύσιμο κορίτσι, είμαι ερωτικός άνθρωπος, ζω για τον έρωτα. Είμαι φωτιά, λιοντάρι. Θες να στο πω αλλιώς ή να το ζωγραφίσω; 23 χρόνια έχω έναν άγγελο δίπλα μου. Είμαι τυχερός, δεν έχει έρθει αυτό που λέμε φθορά», δήλωσε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου.

Δείτε επίσης: Κούλλης Νικολάου: «Σχεδόν παρακάλεσα να έχω το συγκεκριμένο ρόλο στη “Γη της Ελιάς”»

Ο Κούλλης Νικολάου και η ζήλια στη σχέση του

«Αν κλείσεις τους δέκτες θα σου πω τα μυστικά μας. Το σ...λικό σε ένα ζευγάρι είναι απαραίτητο στοιχείο, δεν παντρευόμαστε για να είμαστε φίλοι. Την κούραση τη δέχομαι μετά τα 75. Η ζήλια είναι κι αυτή μέρος της σχέσης. Μεταξύ μας νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ άρρωστη ζήλια. Εγώ ζηλεύω “με το γάντι”, εκείνη παριστάνει ότι ζηλεύει, φωνάζει και ωρύεται, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον», σημείωσε ο Κούλλης Νικολάου όσον αφορά τα μυστικά της σχέσης τους.

«Ήταν κεραυνοβόλος και απ' τους δύο, εγώ κατέβασα το βλέμμα απ' τη ντροπή που αισθάνθηκα, ήταν 20 χρονών κι εγώ ήμουν 32. Έκανε αυτή το πρώτο βήμα, πέρασε ένα δίμηνο και ήρθε να δει τη θεία της, που παίζει στο “Ταμπού”. Εκεί μου έδωσε το τηλέφωνό της. Δεν αισθάνθηκα ποτέ στη ζωή μου, Δον Ζουάν και εραστής, θεωρούσα ότι αποκλείεται. Ήμουν τυχερός, δηλώνω ερωτευμένος απόλυτα μαζί της», κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ο Κούλλης Νικολάου.